Τρεις ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Αυλωνίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του απο τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία και ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις κάλπες.

Η μαζική προσέλευση και συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στο Νομό ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας.
Η Ν.Ε. θέλει να ευχαριστήσει τα χιλιάδες μέλη και φίλους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου.

Η Δημοκρατική Παράταξη αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι διατηρεί ισχυρούς και άρρηκτους δεσμούς με την ελληνική κοινωνία.

Κάθε φορά που η πραγματικότητα μας δοκιμάζει, η συσπείρωση γίνεται το βασικό αντανακλαστικό μας.

Απαντάμε πως η Δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν κρίθηκε στα εύκολα. Πάντα κρίθηκε στα δύσκολα και στα μεγάλα. Και εκει μετράμε τις μεγαλύτερες εθνικές νίκες.
Όταν αλλάζει η πραγματικότητα, αλλάζει και η σκέψη μας. Και στο ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά πάντα με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή τους δίνουν ηχηρή απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανακάμψει και σε όσους για προσωπική τους πολιτική επιβίωση βιάστηκαν να «μετακομίσουν», ανατρέποντας ταυτόχρονα και τα δημοσκοπικά προγνωστικά.

Με ειλικρίνεια, αλήθεια και πίστη στις ιδέες μας ξεκινάμε.
Σήμερα είναι μόνο η αρχή.

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε.ΕΥΒΟΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

 

Ακολουθείστε μας στο Google News