Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή έστειλε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού συλλόγου Χαλκίδας προς το Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη, αναφερόμενος για τα όρια της πεζοδρόμησης της Αβάντων.
Μακέτα της προβλεπόμενης πεζοδρόμησης τμήματος της οδού Αβάντων.
Μακέτα της προβλεπόμενης πεζοδρόμησης τμήματος της οδού Αβάντων.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν είναι ακριβείς οι πληροφορίες μας ότι ο Δήμος Χαλκιδέων προωθεί άμεσα την εκπόνηση του έργου πεζοδρόμησης της οδού Αβάντων από την οδό Αντωνίου έως το ύψος της οδού Βύρωνος που εδρεύει το κατάστημα SEPHORΑ.

Σας θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο έργο έχει συζητηθεί παλαιότερα παρουσία σας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, εκφράζοντάς σας την άποψη του εμπορικού κόσμου της Χαλκίδας για την πεζοδρόμηση ολοκλήρου της Αβάντων και όχι μέρους της.

Σας θυμίζουμε επίσης την απόφασή σας με τη συναίνεσή μας, η ανωτέρω πεζοδρόμηση να προωθηθεί για μελέτη σε συγκοινωνιολόγους του ΕΜΠ Αθηνών.

Έκτοτε δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και ελπίζουμε να μην προχωρήσετε μονομερώς σε αποφάσεις που θα βρείτε τον εμπορικό κόσμο της Χαλκίδας αντίθετό σας.
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή σας.
Για το Δ.Σ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΛΕΝΑ (30/3/2012 2:22:03 πμ)
ολη η οδός Αβάντων πρεπει να πεζοδρομηθεί,δεν χρειάζονται άλλες μελέτες .ΕΡΓΑ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας