Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά, ο Βασίλης Δεμερτζής παραιτείται απο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ προκειμένου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Εύβοιας ως υποψήφιος βουλευτής.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Βασίλης Δεμερτζής, πρόεδρος ΝΟΔΕ Εύβοιας
Βασίλης Δεμερτζής, πρόεδρος ΝΟΔΕ Εύβοιας

Παραίτηση προέδρου Νο.Δ.Ε. Εύβοιας.

Αγαπητέ πρόεδρε,
με την επιστολή αυτή θα ήθελα να θέσω στη διάθεσή σου τον πολιτικό ρόλο του προέδρου της Νο.Δ.Ε. Εύβοιας. Παρατάσσομαι, στην πρώτη γραμμή της μάχης, μεταξύ άλλων, ικανών και αξίων προς επιλογή για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

 Η απόφαση αυτή προέκυψε μέσα μια από βαθιά εσωτερική ανάγκη, πέρα της προσφοράς στα κοινά, της ανάληψης προσωπικής ευθύνης απέναντι στους πολίτες της Εύβοιας και στα διαρκή και χρόνια προβλήματα που μαστίζουν το νομό.

 Η αναζήτηση νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι ένα ισχυρό κίνητρο που με ωθεί σε αυτή την πολιτική πράξη. Η «γήρανση» των πολιτικών της πατρίδας μας στερεί από την κοινωνία το νεωτερισμό και την καινοτομία. Η ανανέωση ιδεών και προσώπων είναι η καλύτερη πρακτική για έξοδο από την οικονομική αλλά και πολιτική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

 Η πατρίδα μας αδυνατεί να παρακολουθήσει τα διεθνή δρώμενα όχι λόγο έλλειψης ιδεών και ικανών προσώπων αλλά λόγο μη αξιοποίησής τους.

Οι ίδιοι και οι ίδιοι, που λένε τα ίδια και ίδια.

Τίποτε καινούργιο, ενδιαφέρον ή δημιουργικό. Οι πολίτες όταν ακούνε την «κασέτα» το βάζουν στα πόδια και απομακρύνονται αποστρέφοντας το πρόσωπο. Για τους περισσότερους, οι πολιτικοί έχουν πάψει να είναι γοητευτικοί ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Μέσα στο αρνητικό αυτό λοιπόν κλίμα θα ήθελα με τη σειρά μου να προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα.

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια θα ήταν η υπέρτατη τιμή για μένα αφού με τον τρόπο αυτό θα μου δοθεί η ευκαιρία να μεταφέρω την πολιτική πρόταση του κόμματος στους πολίτες με ένα διαφορετικό τρόπο πιο επίκαιρο και πιο ζωντανό.

Νιώθω έτοιμος να αντιμετωπίσω την άρνηση και την αντίδραση που συναντά κανείς στις πόλεις και τα χωριά όχι μόνο στην Εύβοια αλλά σε όλη τη χώρα. Είναι η στιγμή που τα επιχειρήματα προτάσσονται από τις προσωπικότητες. Οι κοινωνία δεν αναζητά «δεσπότες» αλλά ανθρώπους ικανούς να εφαρμόσουν έξυπνες και ευέλικτες λύσεις.

Τώρα είναι η ώρα που η λογική πρέπει να αντιμετωπίσει την άρνηση. Είναι εύκολο ο καθένας να κρίνει τους πάντες εκ του ασφαλούς. Πόσο εύκολο όμως είναι να ξεπερνάει κανείς το ίδιο του τον εαυτό και να προβάλει εικόνες που απαλλάσσουν τη πατρίδα από τη μιζέρια.

Αναγκαία εφόδια για τη συμμετοχή στην εκλογική μάχη είναι η ειλικρίνεια και η ανθρώπινη επαφή με τους πολίτες. Αυτά είναι λοιπόν και τα μέσα που θα αξιοποιήσω εάν επιλεγώ να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια.

Με εκτίμηση

Βασίλης Δεμερτζής
Πρόεδρος Νo.Δ.Ε Ευβοίας

 
Δημοφιλή σήμερα

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

19/03/2017
Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση περιλαμβάνει ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2017 στη Χαλκίδα....
Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

22/03/2017
Ενημερωτική καμπάνια για το Σύνδρομο Down πραγματοποίησε το προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας μαζί με μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας...
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

23/03/2017
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων, το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησε σε το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην το...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας