Παρουσίαση Οικονομικών και Αναπτυξιακών προτάσεων στην Φλώρινα. Σήμερα, 4 Απριλίου 2012 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα η παρουσίαση των προτάσεων της Χάρτας Νέων 2012 για την Οικονομία και την Ανάπτυξη.

Το επόμενο διάστημα, πραγματοποιείται σε 8 κομβικά σημεία της Ελλάδας, η κατάθεση των προτάσεών μας οι οποίες απευθύνονται σε ισάριθμους τομείς της κοινωνίας, με στόχο τη δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου που θα αποτελέσει αφετηρία ανάπτυξης για τη νέα γενιά και συνεπώς για ολόκληρη την χώρα.

Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός κλίματος απαισιοδοξίας και απαξίωσης. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που βιώνουν περισσότερο από όλους τις επιπτώσεις των συνεχών κοινωνικοπολιτικών αλλαγών, με αποτέλεσμα να είναι έρμαια μιας κρίσης που κοστίζει ηθικά και αναπτυξιακά στην ίδια την χώρα αλλά και στους πολίτες της.

Σε μια προσπάθεια ανατροπής αυτής της κατάστασης, με κεντρικό μας σύνθημα «Ελλάδα-Αλλαγή», δημιουργήσαμε τη δική μας δέσμη προτάσεων με στόχο η γενιά του αύριο, η δική μας η γενιά να πάρει τις τύχες της στα χέρια της, αλλάζοντας τις νοοτροπίες και τις πρακτικές που οδήγησαν την χώρα μας σε αυτό το σημείο, δίνοντας παράλληλα προοπτική που θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Πάντου και εισηγητές θα είναι οι κ.κ.:
•Δημητρόπουλος Νικόλαος (Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Φλώρινας)
•Σιδηρόπουλος Γεώργιος (ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας)
•Πάντου Νικόλαος (Ιδιοκτήτης Οινοποιείου-Επιχειρηματίας)
•Παναγιώτου Ιωάννης (Ξενοδόχος)
•Μαρτάτος Ιωάννης ( Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ)

Ακολουθείστε μας στο Google News