Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας, Βασίλης Δεμερτζής καταγγέλλει παράνομες προσλήψεις και μετατάξεις απο τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ.
Βασίλης Δεμερτζής
Βασίλης Δεμερτζής

Παράνομες προσλήψεις και μετατάξεις από την διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας υπό την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ.

Τα πρόσφατα γεγονότα στο νοσοκομείο της Καρύστου δεν συμμόρφωσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Η εκμετάλλευση του πόνου έχει αποδεχθεί διαχρονικά ότι είναι αποτελεσματική ψηφοθηρικά.

Παραμονή εκλογών λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Επιτροπή αξιολόγησης της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας αποτελούμενη από τον διοικητή, αναπληρωτή διοικητή και τον Γεν. Διευθυντή, στη φάση της αξιολόγησης αιτήσεων φαρμακοποιών απέκλεισε από την αξιολόγηση υποψηφίους χωρίς να αιτιολογήσει το γιατί και χωρίς να συντάξει κατάσταση απορριπτέων.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας προχώρησε στην πρόσληψη επίκουρου προσωπικού (φαρμακοποιό), από την παραπάνω λίστα αξιολόγησης της 5ης ΥΠΕ, παραβλέποντας τον αναίτιο αποκλεισμό. Υπηρεσιακοί παράγοντες προφορικά και εγγράφως τον ενημέρωσαν για τον αποκλεισμό των υποψηφίων αλλά εισέπραξαν, την άρνηση του διοικητή να πράξει τα δέοντα.

Ο προσωρινός διευθυντής διοικητικού εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και αντικαταστάθηκε από στέλεχος με λιγότερα προσόντα. Μετά από αυτά και με έγγραφη εντολή του διοικητή προχώρησε η πρόσληψη φαρμακοποιού. Η έγκαιρη αίτηση που κατατέθηκε στη 5η ΥΠΕ και το Νοσοκομείο Χαλκίδας από υποψήφιο που δεν αξιολογήθηκε, παραμένει αναπάντητη μέχρι σήμερα στο αρχείο.

Συνεχίζοντας τις προκλητικές αυθαιρεσίες η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που λυμαίνεται το Νοσοκομείο Χαλκίδας, απαίτησε από τον Γενικό Γραμματέα την ημέρα της παραίτησης του να υπογράψει την τροποποίηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Νοσοκομείων νομού Ευβοίας. Για την θέση του προέδρου επιλέχθηκε πάλι ο ίδιος «πρόθυμος» υπάλληλος. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή του είναι η μετάταξη, μετά από αίτησή του, γνωστού συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ από ΥΕ Εργάτη, σε ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού χωρίς να υπάρχουν τα τυπικά προσόντα

Οι προκλήσεις του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται ασταμάτητα. Δεν τους αγγίζει τίποτα ούτε η βαθειά κρίση, ούτε οι δοκιμασίες που υποβάλλονται οι πολίτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους «δικούς τους» σε βάρος των ανέργων που δημιούργησαν.

Δεμερτζής Βασίλης
πρ. Πρόεδρος Νο.Δ.Ε. Ευβοίας Νέας Δημοκρατίας

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/1/2019
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movieton...
Χειμερινές εκπτώσεις 2019 - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χειμερινές εκπτώσεις 2019 - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

18/1/2019
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσο...
Ακόμη έξι άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Ακόμη έξι άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

18/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε ακόμη 6 άτομα που στελεχώνουν το ψηφ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[2]
ΠΕΤΡΟΣ (30/8/2013 7:39:16 πμ)
Σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υ
ΝΙΚΟΣ (7/9/2013 7:55:03 πμ)
Απαντώντας στις απειλές και στο θράσος κάποιων αρμοδίων σχετικά με την προστασία της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων υπάλληλων αορίστου χρόνου σε ΑΕΙ, σας εκθέτω τα εξής: Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κάνει προσφυγή για τις παράνομες προσλήψεις στο προστατευόμενο ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα (είναι κάποιο από τα μεγάλα). Καμιά απολύτως προστασία στο βρώμικο κατεστημένο. Να διωχθούν οι επίορκοι που έκαναν τις άθλιες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, με πλαστές προϋπηρεσίες. Έμαθαν στην προστασία και απειλούν. Κύριοι της Κυβέρνησης, τροποποιώντας τον υπερψηφισμένο από την Βουλή Νόμο για τα ΑΕΙ, κρατήσατε τους πρυτάνεις και βλέπετε τα αποτελέσματα (τα οποία και, άλλω
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας