Το ενδιαφέρον του για να είναι υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ εκφράζει ο Γιώργος Νικολάου. Σε ανακοίνωσή του καλεί όλους σε ανατροπή…

Ύστερα από την πρόταση που έγινε, από την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευβοίας, για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις ερχόμενες εκλογές εξαρχής δήλωσα παρών! Αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε εν θερμό, είναι απόρροια της πεποίθησης και ιδεολογίας που έχω για συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά, και η οποία με έχει φέρει πολλές φορές σε σύγκρουση με το πολιτικό και κομματικό κατεστημένο του νομού.
Η υποψηφιότητα μου ως βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εάν γίνει πραγματικότητα φυσικά, θα είναι μια υποψηφιότητα ελεύθερης έκφρασης, μίας έκφρασης που αναζητά ο κάθε νέος σήμερα, όπως και εγώ άλλωστε. Η νέα γενιά έχει την ανάγκη ανατροπής του σημερινού πολιτικού συστήματος, ενός συστήματος που οδηγεί τους νέους στην ανεργία, στην απόγνωση και την απαξίωση.
Πιστεύω ότι μέσα από την υποψηφιότητα μου θα εκφραστούν οι απλοί ψηφοφόροι του κόμματος που όλα αυτά τα χρόνια δεν συνδιαλέχτηκαν ποτέ με την εξουσία ούτε και προσπάθησαν να επωφεληθούν από τις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αλλά ήταν απλοί στρατιώτες της παράταξης και πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες που πρέσβευε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική απελευθέρωση, δημοκρατική διαδικασία.
Καλώ τους νέους αλλά και όλους τους πολίτες της Εύβοιας να κάνουν την ανατροπή με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην κοινωνία άσχετα με το τί ψηφίζουν και το τί πρεσβεύουν.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!
 

Ακολουθείστε μας στο Google News