Επιλέγοντας το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, προκειμένου να δηλώσουν με αυτό τον τρόπο τη στήριξή τους στους ανθρώπους του μόχθου, η Δημοκρατική Αριστερά παρουσίασε χθες τους υποψηφίους της.
Με πολιτική πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί και απαντήσεις η ΔΗΜΑΡ, όπως τόνισαν οι υποψήφιοί της, οι εποχές απαιτούν ισχυρή αριστερά – Δημοκρατική γαρ! – για να μπορεί να παρεμβαίνει στις μετεκλογικές εξελίξεις.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ στην Εύβοια είναι:

Αγγέλου Βαγγέλης, με καταγωγή απο το Θεολόγο, Μηχανολόγος – Μηχανικός.

Αναγνωστάκης Δημήτρης, Χαλκίδα, εκπαιδευτικός, πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας.

Κολιοπάνος Πάνος, Δημοσιογράφος.

Παπαγεωργίου Σπύρος, απο τα Φύλλα Ληλαντίου, υπάλληλος των ΕΛΤΑ, και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΤΑ και εκπρόσωπος στο ΕΚΕ.

Παπανδρέου Ανδρέας, με καταγωγή απο την Ιστιαία, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπροσωπεί τους Ελεύθερους Πολίτες του Β.Οικονόμου, που συμπορεύτηκε με τη ΔΗΜΑΡ για τις εκλογές.

Παύλοβιτς Άλκης, Πολιτικός Επιστήμονας, απο τα ιδρυτικά μέλη της ΔΗΜΑΡ.

Σαραφιανού Αμφιτρίτη, με καταγωγή απο την Κύμη, ασχολείται με τις εκδόσεις και υπήρξε συνδικαλίστρια στο Σύλλογο Εκδοτών Βιβλιοπωλών.

Χαϊνάς Κώστας, Οικονομικός Σύμβουλος – μελετητής, αναλυτής προγραμματιστής, ήταν στις εκλογές του 1996 υποψήφιος βουλευτής με το Συνασπισμό και το 1998, υποψήφιος Νομάρχης Εύβοιας με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών “Πρωτοβουλία για την Εύβοια.

Εκφράζοντας όλοι την περηφάνια και τιμή που αισθάνονται συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισήμαναν πως ο πολίτης πρέπει στις 6 του Μάη να δώσει τη δύναμη στην παράταξη να στηρίξει την επομένη των εκλογών την εναλλακτική λύση που έχει και να μπορέσει να αντιπαρατεθεί για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του Μνημονίου και την τροποποίηση των όρων του, το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας με την κοινωνία όρθια.

Άλλωστε, επισημάνθηκε απ όλους πως η ΔΗΜΑΡ έχει πρόγραμμα και ρεαλιστικές προτάσεις, που αποτελούν την κυβερνητική λύση σε προοδευτική κατεύθυνση.

Ακολουθείστε μας στο Google News