Καλούμε τους Ευβοείς που αναζητούν ένα καινούργιο ξεκίνημα και συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες μας, να αγωνιστούν μαζί μας. Η Μαρία Αραποστάθη, ο Ιωάννης Ψυχογυιός και ο Άγγελος Ριτσώνης είναι Υποψήφιοι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Εύβοια.

 

 

 

  

 

ΜΑΡΙΑ ΑΡΑΠΟΣΤΑΘΗ.

Έχει εμπειρία σε θέματα ελεγκτικών μηχανισμών, εργάσθηκε στην Έδρα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Ε.Σ.Δ.Υ. και υπήρξε αξιολογήτρια Προγραμμάτων Ευρωπαικής Κατάρτισης. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Η Μαρία Αραποστάθη είναι δημόσιος υπάλληλος, υπηρέτησε ως Καθηγήτρια Εφαρμογών στο Τ.Ε.Ι Χαλκίδας, στη συνέχεια εργάστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά και σε θέσεις ευθύνης στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

ΆΓΓΕΛΟΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ.

Ο Πολιτισμός στο Κοινοβούλιο. Ο Άγγελος Ριτσώνης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Salzburg με τον τίτλο του Magister της Φιλοσοφίας και Αρχαιολογίας. Ανακοίνωσε στο Νομισματικό Ινστιτούτο της Βιέννης την διάλεξή του με τίτλο “Ο Θησαυρός των Ωρεών”. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ.

Ο Ιωάννης Ψυχογυιός γεννήθηκε στις Γούβες Ιστιαίας της Βόρειας Εύβοιας. Σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπηρέτησε είκοσι χρόνια στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως Ελεύθερος Επαγγελματίας (Διευθυντής Σπουδών στο “Ινστιτούτο Θετικών Σπουδών”).

Ο Ιωάννης Ψυχογυιός ήταν πάντοτε έντονα δραστηριόποιημένος επιστημονικά, πολιτιστικά και πολιτικά. Σήμερα είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Εκλεγμένο Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΑΠΟΣΤΑΘΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΙΤΣΩΝΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ

Δημοκρατική Συμμαχία

Ακολουθείστε μας στο Google News