Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συνεδρίασε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας του ΠΑΣΟΚ με μοναδικό θέμα την απολογία του Δημάρχου για το έργο του και τους στόχους που θέτει για τη νέα τετραετία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε σκληρή κριτική για τις προσωπικές πολιτικές που εφαρμόζουν κάποια στελέχη του συνδιασμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κύλησε σε ήρεμο πλαίσιο, αφού υπήρξαν μεν σκληρές κριτικές προς το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, ωστόσο, έγινε αποδεκτό ότι έχει παραχθεί έργο κατά τη διάρκεια της τετραετίας και έχουν μπει οι βάσεις για μια νέα επιτυχημένη θητεία.

Ο Δημήτρης Ανδρέου από την πλευρά του, οι σχέσεις του οποίου με τον Δήμαρχο έχουν διαταραχθεί, έθεσε ξανά θέμα ηγεσίας του συνδιασμού, ζητώντας να γίνει δημοσκόπηση ώστε να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Χαλκιδέων πολιτών.

Οι σκληρότερες κριτικές ωστόσο έγιναν για τις προσωπικές πολιτικές που εφάρμόζουν αρκετά στελέχη του συνδιασμού, με αποτέλεσμα να χαλούν την καλή εικόνα της παράταξης προς τα έξω.

Τονίστηκε μάλιστα ότι πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα εναντίον οιουδήποτε δημιουργεί προβλήματα στην συλλογική λειτουργία του συνδιασμού.

Σοβαρές αλλαγές

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ανανέωση εκ βάθρων των μελών του συνδιασμού του. Οι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν το δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιοι, είναι όμως σίγουρο ότι κάποιοι θα δεχθούν πιέσεις ώστε να μην θέσουν ξανά υποψηφιότητα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ετοιμάζεται ν' απαντήσει με αρκετά νέα πρόσωπα, αφού οι περισσότεροι από τους παλαιούς υποψήφιους λογικά δεν θα συμμετέχουν στο νέο συνδιασμό, αφού δεν θα τους γίνει πρόταση από το Δήμαρχο.

Το σίγουρο βέβαια είναι ότι, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το χρίσμα, το οποίο είναι δεδομένο, ωστόσο, υπάρχει λόγος ανησυχίας έως ότου ολοκληρωθεί επιτυχώς η τετραετία και συγκροτηθεί ο ανανεωμένος συνδιασμός που θα λάβει μέρος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.
Δημοφιλή σήμερα

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Οδό Ονείρων στη Χαλκίδα

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Οδό Ονείρων στη Χαλκίδα

25/04/2017
Δυο μοναδικές εμφανίσεις θα κάνει την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου η Μελίνα Ασλανίδου στην Οδό Ονείρων στη Χαλκίδα....
Ακόμα ένας γάιδαρος στη Χαλκίδα

Ακόμα ένας γάιδαρος στη Χαλκίδα

25/04/2017
Ακόμα ένα παράνομο παρκάρισμα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου επί της λεωφόρου Μακαρίου στη Χαλκίδα....
Ζητείται σερβιτόρα σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Χαλκίδας

Ζητείται σερβιτόρα σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Χαλκίδας

05/04/2017
Το Μεζεδοπωλείο "Της Αργυρώς" στην οδό Αρεθούσης 119 στη Χαλκίδα, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα σερβιτόρα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας