Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Συνεδρίασε τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας του ΠΑΣΟΚ με μοναδικό θέμα την απολογία του Δημάρχου για το έργο του και τους στόχους που θέτει για τη νέα τετραετία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε σκληρή κριτική για τις προσωπικές πολιτικές που εφαρμόζουν κάποια στελέχη του συνδιασμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κύλησε σε ήρεμο πλαίσιο, αφού υπήρξαν μεν σκληρές κριτικές προς το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, ωστόσο, έγινε αποδεκτό ότι έχει παραχθεί έργο κατά τη διάρκεια της τετραετίας και έχουν μπει οι βάσεις για μια νέα επιτυχημένη θητεία.

Ο Δημήτρης Ανδρέου από την πλευρά του, οι σχέσεις του οποίου με τον Δήμαρχο έχουν διαταραχθεί, έθεσε ξανά θέμα ηγεσίας του συνδιασμού, ζητώντας να γίνει δημοσκόπηση ώστε να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Χαλκιδέων πολιτών.

Οι σκληρότερες κριτικές ωστόσο έγιναν για τις προσωπικές πολιτικές που εφάρμόζουν αρκετά στελέχη του συνδιασμού, με αποτέλεσμα να χαλούν την καλή εικόνα της παράταξης προς τα έξω.

Τονίστηκε μάλιστα ότι πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα εναντίον οιουδήποτε δημιουργεί προβλήματα στην συλλογική λειτουργία του συνδιασμού.

Σοβαρές αλλαγές

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ανανέωση εκ βάθρων των μελών του συνδιασμού του. Οι εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν το δικαίωμα να είναι ξανά υποψήφιοι, είναι όμως σίγουρο ότι κάποιοι θα δεχθούν πιέσεις ώστε να μην θέσουν ξανά υποψηφιότητα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ετοιμάζεται ν' απαντήσει με αρκετά νέα πρόσωπα, αφού οι περισσότεροι από τους παλαιούς υποψήφιους λογικά δεν θα συμμετέχουν στο νέο συνδιασμό, αφού δεν θα τους γίνει πρόταση από το Δήμαρχο.

Το σίγουρο βέβαια είναι ότι, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το χρίσμα, το οποίο είναι δεδομένο, ωστόσο, υπάρχει λόγος ανησυχίας έως ότου ολοκληρωθεί επιτυχώς η τετραετία και συγκροτηθεί ο ανανεωμένος συνδιασμός που θα λάβει μέρος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.
Δημοφιλή σήμερα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

14/12/2017
Η τέταρτη φάση κτηματογράφησης (KTIMA 16) αφορά το 64% της έκτασης της χώρας και 16 εκατ. δικαιώματα (43%)....
Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

15/12/2017
Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή....
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

13/12/2017
Η Χαλκίδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα υπέροχο θαλασσινό θέαμα στον Πορθμό του Ευρίπου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, που θα προσφέρουν οι αθλητές, ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας