Κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. που το συγκροτούσαν οι Αναγνωστάκης Δημήτρης, Δανέλη Φαίη, Καπράλος Ηλίας,Κουρνιώτης Στάθης και Παύλοβιτς Άλκης επισκέφθηκε, την Πέμπτη 3-5-2012, αρχικά την πόλη της Ν.Αρτάκης και μοίρασε προεκλογικό υλικό της.

Στην επαφή με τους πολίτες τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. τόνισαν την ανάγκη για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών την Κυριακή των εκλογών, έτσι ώστε να υπάρξει κυβερνητική λύση σε προοδευτική κατεύθυνση.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. συνάντησε και επαγγελματίες αλιείς της Αρτάκης και είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις θέσεις της για την επόμενη μέρα των εκλογών και το πρόγραμμά της για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επαγγελματικής επιβίωσης.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας με την οικονομία ζωντανή και την κοινωνία όρθια.
Δεύτερος σταθμός του κλιμακίου η πόλη των Ψαχνών, όπου τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. συνάντησαν και συνομίλησαν με αρκετούς συμπολίτες μας για τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Η ΔΗΜ.ΑΡ. ξεκαθάρισε σε αυτές τις συναντήσεις, οτι δεν θα στηρίξει σε καμία περίπτωση μία κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και δεν θα αποτελέσει το αριστερό άλλοθι συντηρητικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Τα στελέχη του κλιμακίου ζήτησαν από τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, για να μπορεί να παρεμβαίνει στις μετεκλογικές εξελίξεις προς προοδευτική κατεύθυνση.
Ενισχύοντας τη ΔΗΜ.ΑΡ. αλλάζουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς, αλλάζουμε την πορεία της χώρας, διασφαλίζεται η θέση της χώρας μας στην Ευρώπη με την οικονομία ζωντανή και την κοινωνία όρθια.

Ακολουθείστε μας στο Google News