Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 πραγματοποιούνται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Την περσινή χρονιά, 135.000 φοιτητές και σπουδαστές ανέδειξαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πρώτη δύναμη για 25η χρονιά και έστειλαν μήνυμα με τη συμμετοχή τους πως το μέλλον πλέον το ορίζουν οι νέοι άνθρωποι.

Από τη μεριά μας, φέτος, για ακόμα μία χρονιά δώσαμε βάρος στην ουσία του ρόλου μας μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συνεχίζοντας τη στροφή στην πολιτικοποίηση που ξεκινήσαμε την περσινή χρονιά δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις προτάσεις για ένα καλύτερο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Με τις πράξεις μας, θέσαμε ένα τέρμα στο παρελθόν και σε δράσεις που δεν αντιστοιχούσαν με τον πραγματικό μας ρόλο στα ΑΕΙ και πλέον συνεχίζουμε δυναμικά διεκδικώντας την αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Βασικός μας στόχος από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς είναι η οριστική ρήξη με τις συμπεριφορές και τη νοοτροπία της γενιάς του Πολυτεχνείου, η οποία χρεοκόπησε την Ελλάδα και οδήγησε στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Είναι καιρός, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και η δική μας γενιά να βγει μπροστά, κόντρα στο ρεύμα που θέλει τους νέους αδιάφορους για την πολιτική και με βασική προϋπόθεση να είμαστε χρήσιμοι στους συνομηλίκους μας.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, πέρα από την Πρόταση Παιδείας για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα που καταθέσαμε την περσινή χρονιά, παρουσιάσαμε φέτος την Κοινωνική Πρόταση για το φοιτητή, ένα σύνολο θέσεων και προτάσεων για το πώς τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα μπορέσουν να στηρίξουν τους φοιτητές και τους σπουδαστές εν μέσω οικονομικής κρίσης μέσα από πρακτικές που εφαρμόζονται στα περισσότερα ιδρύματα του εξωτερικού.

Μέσα λοιπόν από δράσεις και πρωτοβουλίες προσαρμοσμένες στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε αλλά και συνεπή παρουσία σε όλα τα ιδρύματα της χώρας, ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα η δική μας γενιά να βγει μπροστά και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον. Είναι καιρός να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας διατηρήσουν κοιμισμένους και να ξεμπερδέψουμε μία και καλή από αυτούς που μας χρεοκόπησαν.

Είναι μοναδική ευκαιρία, την Τετάρτη 16 Μαΐου να αναδείξουμε τη δυναμική του φοιτητικού κινήματος στη χώρα και όλοι μαζί να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής σε όλη την κοινωνία.

Με τη συμμετοχή μας,
μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα
Δημοφιλή σήμερα

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»

21/1/2019
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, ο Χρήστος Παγώ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας