Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μια μέρα μετά το ευρωπαϊκό φιάσκο του κ. Α. Τσίπρα, που στοίχισε ακριβά στην εικόνα της Ελλάδας, η παρουσία και η παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συμμετείχαν 15 πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών επιβεβαίωσε την υψηλή αποδοχή που απολαμβάνει. Όπως, επίσης, και την ορθότητα των απόψεων που με συνέπεια υποστηρίζει την τελευταία διετία.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος -θέσεις ρεαλιστικές, αποφασιστικές και αποτελεσματικές- και ζήτησε την προώθηση συγκεκριμένων τροποποιήσεων, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος και να υπάρξει, τελικά, άμεση ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Η αναγνώριση των προτάσεων του κ. Σαμαρά, αλλά και του ρόλου της Νέας Δημοκρατίας στην ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη διασφάλιση της παραμονής μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, αποτυπώνεται και στο κείμενο συμπερασμάτων του ΕΛΚ όπου:
• Για πρώτη φορά, γίνεται προσωπική αναφορά στον Α. Σαμαρά και στην Ελλάδα και εκφράζεται η στήριξη στις προσπάθειές του για ένα ολοκληρωμένο μείγμα πολιτικής, που θα εξαλείφει το έλλειμμα, ενώ, ταυτόχρονα, θα αποκαθιστά την ανάπτυξη.
• Για πρώτη φορά, οι ηγέτες του ΕΛΚ αποδέχονται τρόπους για να ενισχύσουν τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.
Την ίδια ώρα, η αμετροέπεια του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και η παντελής ανεδαφικότητα των θέσεων που υποστηρίζει κατέληξαν στην γενικευμένη αναξιοπιστία του στην Ευρώπη, που φθάνει στα όρια της λοιδορίας.
Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η απαξίωση των ανέφικτων και παράλογων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκουν αποκλειστικά την παραπλάνηση του Έλληνα ψηφοφόρου, έρχεται από παντού όπως τον Χ.Β. Ρόμπεϊ πρόεδρο της ΕΕ που δήλωσε ότι: «αυτό που λένε ορισμένοι, δηλαδή να καταγγείλει η Ελλάδα τη σύμβαση και συγχρόνως να μείνει στο ευρώ, δεν είναι ουτοπία, αλλά ψέμα», αλλά και του ηγέτη των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου της «πράσινης» ευρωομάδας ανέφερε ότι: «Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως η ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελό! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: «Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;».
Οι πολίτες, όμως, πρέπει να γνωρίζουν ότι σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα στιγμές δεν συγχωρείται, ούτε η αφέλεια, ούτε η ανεπάρκεια. Ακροβατώντας στην άκρη του γκρεμού, με την απειλή για έξοδο από το ευρώ ante portas, η Ελλάδα δεν χρειάζεται «μαθητευόμενους μάγους». Χρειάζεται ηγέτες με κύρος, με πρόγραμμα και αξιοπιστία. Χρειάζεται ένα μεγάλο πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο που θα ακούγεται στην Ευρώπη και θα βάλει την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης.


 
Δημοφιλή σήμερα

Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία

Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία

15/2/2019
Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία για την σύγχρονη υγιεινή και ασφάλεια της εργασί...
Μαθαίνοντας από το παρελθόν, κοιτάζουμε δυνατότεροι το μέλλον!

Μαθαίνοντας από το παρελθόν, κοιτάζουμε δυνατότεροι το μέλλον!

15/2/2019
Η ομιλία του Γιάννη Καρκαλή στην κοπή της πίτας του Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2019....
Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

15/2/2019
Το 30ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσποδνίας Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και ποτών ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας