Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το «κίνημα» κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ιδιαίτερα μετά τις ατυχείς δηλώσεις της κατά της Ελλάδας, έχει αρχίσει να «φουντώνει».
Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα κατά της Λαγκάρντ
Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα κατά της Λαγκάρντ

Στον κοινωνικό ιστότοπο του Facebook, έχει δημιουργηθεί σελίδα ειδικά αφιερωμένη στην κ.Λαγκάρντ, που φέρει τον τίτλο "Greeks are against Lagarde-Οι Έλληνες είμαστε κατά της Λαγκάρντ" και ήδη έχει συγκεντρώσει 2.304 οπαδούς -και μάλιστα όχι μόνο Έλληνες.

Μέσω της σελίδας, οι διαχειριστές κάνουν έκκληση στα μέλη της ομάδας, να προωθήσουν τη σελίδα και στη δική τους χώρα, ενώ τα σχόλια των φίλων της σελίδας είναι από αιχμηρά εώς υβριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ είχε δηλώσει στον Guardian ότι έχει έρθει η ώρα οι Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "μην περιμένετε καμία συμπάθεια", ενώ επισήμανε ότι σκέφτεται περισσότερο τα παιδιά στη Νιγηρία, γιατί χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα.      

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα.

enikos.gr
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[2]
T. (29/5/2012 1:05:07 πμ)
Στις τρελές ημέρες που ζούμε, που το χρήμα αποτελεί όπλο αισχρού εκβιασμού και βασανισμού των ανθρώπων και ιδιοτελούς απόλαυσης μερικών προνομιούχων, που μάλιστα μας ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ανενδοίαστα και μας λοιδορούν και από πάνω, όπως η Κα Λαγκάρντ (πέραν της κας Μέρκελ), είναι πολύ επίκαιρα τα πιο κάτω χωρία της Αποκάλυψης (κεφάλαια ΙΖ και ΙΗ), που μιλούν για την «πόρνη», δηλαδή για τη βρώμικη και εγκληματική χρήση του χρήματος, την ιδιοτέλεια, το αίσχος και την απανθρωπιά, την απληστία και την ύβρη της οικονομικής εκμετάλλευσης και εξαθλίωσης των Λαών. Είναι τόσο «ζωντανά» τα χωρία αυτά, που δεν χρειάζονται καν μετάφραση: «Και λέγει μοι, τα ύδατα ά είδες, ού η πόρνη κάθηται, λαοί και όχλοι εισί και έθνη και γλώσσαι. Και τα δέκα κέρατα ά είδες και το θηρίον, ούτοι μισήσουσι την πόρνην και ηρημωμένην ποιήσουσιν αυτήν και γυμνήν και τας σάρκας αυτής φάγονται, και αυτήν κατακαύσουσιν εν πυρί. Ο γαρ Θεός έδωκεν εις τα καρδίας αυτών ποιήσαι την γνώμην αυτού, και ποιήσαι μίαν γνώμην και δούναι την βασιλείαν αυτών τω θηρίω, άχρι τελεσθώσιν οι λόγοι του Θεού. Και η γυνή ήν είδες εστίν η πόλις η μεγάλη η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων της γης. Μετά ταύτα είδον άλλον άγγελον καταβαίνοντα εκ του ουρανού, έχοντα εξουσίαν μεγάλην, και η γη εφωτίσθη εκ της δόξης αυτού, και έκραξεν εν ισχυρά φωνή λέγων. Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη και εγένετο κατοικητήριον δαιμονίων και φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου και φυλακή παντός ορνέου ακαθάρτου και μεμισημένου ότι εκ του οίνου του θυμού της πορνείας αυτής πέπωκαν πάντα τα έθνη και οι βασιλείς της γης μετ΄ αυτής επόρνευσαν και οι έμποροι της γης εκ της δυνάμεως του στρήνους αυτής επλούτισαν. Και ήκουσα άλλην φωνήν εκ του ουρανού λέγουσαν. Έξελθε εξ αυτής ο λαός μου ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίας αυτής και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε. Ότι εκολλήθησαν αυτής αι αμαρτίαι άχρι του ουρανού και εμνημόνευσεν ο Θεός τα αδικήματα αυτής. Απόδοτε αυτή ως και αυτή απέδωκε και διπλώσατε αυτή διπλά κατά τα έργα αυτής. Εν τω ποτηρίω ώ εκέρασε, κεράσατε αυτή διπλούν. Όσα εδόξασε εαυτήν και εστρηνίασε, τοσούτον δότε αυτή βασανισμόν και πένθος. Ότι εν τη καρδία αυτής λέγει, ότι κάθημαι ως βασίλισσα και χήρα ουκ ειμί, και πένθος ου μη ίδω. Δια τούτο εν μια ημέρα ήξουσιν αι πληγαί αυτής, θάνατος και πένθος και λιμός και πυρί κατακαυθήσεται. Ότι ισχυρός Κύριος ο Θεός ο κρίνας αυτήν. Και κλαύσουσιν αυτή και κόψονται επ΄ αυτή οι βασιλείς της γης οι μετ΄ αυτής πορνεύσαντες και στρηνιάσαντες, όταν βλέπωσι τον καπνόν της πυρώσεως αυτής. Από μακρόθεν εστηκότες δια τον φόβον του βασανισμού αυτής, λέγοντες ουαί ουαί, η πόλις η μεγάλη Βαβυλών, η πόλις η ισχυρά, ότι μια ώρα ήλθεν η κρίσις σου. Και οι έμποροι της γης κλαύσουσι και πενθήσουσιν επ΄ αυτή, ότι τον γόμον αυτής ουδείς αγοράζει ουκέτι. Γόμον χρυσού και αργύρου και λίθου τιμίου και μαργαρίτου….Οι έμποροι τούτων, οι πλουτίσαντες απ΄ αυτής από μακρόθεν στήσονται, δια τον φόβον του βασανισμού αυτής, κλαίοντες και πενθούντες….» Να καταργηθεί το ΔΝΤ εδώ και ΤΩΡΑ.
Δαρβίνος (29/5/2012 5:18:47 πμ)
Ο Δαρβίνος επιβεβαιώθηκε για την εξέλιξη των ειδών. Ο ποιο κοντινός συγγένης του Έλληνα είναι ο πίθηκος μακάκας ...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας