Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμος Κήρεως και οι τοπικοί φορείς και σύλλογοι της περιοχής κατόπιν συσκέψεως που πραγματοποίησαν, εξέδωσαν ψήφισμα δηλώνοντας ευθαρσώς τη σύμφωνη γνώμη τους στη δημιουργία μονάδας ναυπηγείων πολυτελών σκαφών στην περιοχή Κυμάσι.
Σύσκεψη στο Δήμο Κηρέως
Σύσκεψη στο Δήμο Κηρέως

 

"Όλοι εμείς οι εκπρόσωποι των φορέων του Δήμου Κηρέως, που συμμετείχαμε στη σύσκεψη της 11.02.2009 στο Δημαρχείο Κηρέως για την ίδρυση και λειτουργία ΜΟΝΑΔΑΣ  ΝΑΥΠΗΓΗΣΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ στο Κυμάσι Μαντουδίου,
Δηλώνουμε ότι :
1. Συμφωνούμε με τη λειτουργία της και προσκαλούμε τους υποψήφιους επενδυτές να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην περιοχής μας.
2. Μέσα από επενδύσεις που δεν μολύνουν το περιβάλλον, δεν προκαλούν ζημιές στην υγεία των κατοίκων και δεν βλάπτουν τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους, βλέπουμε διέξοδο από την ανεργία, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ενίσχυση των συναφών επαγγελμάτων.
3. Στηρίζουμε τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κηρέως που αφορούν την επένδυση και καλούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να προχωρήσει άμεσα στην επικύρωσή τους, απορρίπτοντας κάθε αβάσιμη ένσταση που στοχεύει μόνο και μόνο στην παρακώλυση της διαδικασίας.
4. Καλούμε τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν διαφορετική άποψη, να σεβαστούν την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δ.Σ. Κηρέως και της κοινωνίας μας να σταματήσουν τώρα τις ενστάσεις και κάθε προσπάθεια κωλυσιεργίας και τορπιλισμού της προσπάθειας.
5. Καλούμε κάθε φίλο, γνωστό κάθε φορέα που αγαπά τον τόπο μας, να ακούσει την αγωνία και την άποψη των κατοίκων της περιοχής, όλων όσων ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο Κηρέως, όλων εμάς που αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα προβλήματα της ανεργίας, της υποαπασχόλησης, της φτώχιας και της εγκατάλειψης και να στηρίξει την προσπάθεια. Εμείς που ζούμε εδώ καταλαβαίνουμε το συμφέρον μας
6. Καλούμε το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας να ακούσει τις αγωνίες μας και να στηρίξει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
7. Καλούμε το Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο να βοηθήσουν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων των Νομαρχιακών Υπηρεσιών.
8. Καλούμε τα Κόμματα και όλους τους βουλευτές του Νομού μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να στηρίξουν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κηρέως και την προσδοκία σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας".
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας