Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), τόσο στην πόλη της Χαλκίδας, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Χαλκιδέων, είναι οι εξής:
Η πρ. του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη
Η πρ. του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00 στο Κάστρο Κανήθου
Η θεατρική ομάδα Ν. Αρτάκης, του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ» (κωμωδία του Μολιέρου), σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00 στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου)
Με μια μεγάλη μουσική συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Άθλησης Χαλκίδας ανοίγει φέτος αυλαία το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Καλλικρατικό Δήμο μας.
Η συναυλία με τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» είναι αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και με οδηγό τον μαέστρο, Πέτρο Πρόκο θα ταξιδέψουμε σε κάθε μουσική γωνιά της Ευρώπης και της Ελλάδας.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 19:00 πλαζ Αλυκές Δροσιάς
Στα πλαίσια των περιβαλλοντολογικών του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δροσιάς, διοργανώνει εκδήλωση για την τελετή ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας, στην πλάζ «ΑΛΥΚΕΣ» Δροσιάς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:00 στο Δημ. Θ.Παπαδημητρίου
Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), ξεκινά τις παρουσιάσεις των χορευτικών της τμημάτων, με την παράσταση «ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ» των Νηπιακών Τμημάτων και Σύγχρονου χορού, με Θέμα: “ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ”. Χορογραφίες: Θωμά Αικατερίνη, Γιαννιώτη – Διατσίδη Ξένια και Γεωργάκαινα Λίστα

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00 στο Κάστρο Κανήθου
Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με το «Αεικίνητο» θέατρο Ευρίπου και με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, θα παρουσιάσουν τα παιδικά θεατρικά έργα: ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ, ΠΛΟΥΤΟΣ & ΟΡΝΙΘΕΣ (του Αριστοφάνη), με τις εξής θεατρικές ομάδες.
 
1)ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ: Θεατρική Ομάδα Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου
2)ΠΛΟΥΤΟΣ: Θεατρική Ομάδα Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κανήθου
3)ΟΡΝΙΘΕΣ: Θεατρική Ομάδα 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00 στο Θέατρο Ορ. Μακρή (Πάρκο Λαού)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2012» και των τριήμερων εκδηλώσεων (24,25 & 26/6/2012) «Χορέψτε, Τραγουδήστε, Παίξτε και Χαρείτε» του Συλλόγου «Τ’ΑΛΩΝΑΚΙ», ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Χαλκίδας - ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης «Τ’ ΑΛΩΝΑΚΙ», θα παρουσιάσουν το ιστορικό μυθιστόρημα: «ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΖΙΚΟΥ», του Ευβοιώτη σκηνοθέτη Σταμάτη Τσαρουχά.
 
Ομιλητές:
ΝΙΚΟΣ ΒΙΚΕΤΟΣ,
Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Σμυρναίων Ελλάδας και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, Συγγραφέας-Σκηνοθέτης
Συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, που θα διαβάσει και αποσπάσματα από το βιβλίο.

Επιπλέον, θα ερμηνευτούν παραδοσιακά τραγούδια της Μικράς Ασίας από Ευβοιώτες μουσικούς, με την ευγενική συμμετοχή του συνθέτη και τραγουδοποιού Χρήστου Τσιαμούλη.
Τέλος, θα χορέψει η χορευτική ομάδα του Συλλόγου «Τ’ΑΛΩΝΑΚΙ» ενώ θα προβληθούν αποσπάσματα από αρχειακό υλικό για τη Μικρασιατική καταστροφή που επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του Αρχείου Ευβοϊκών Σπουδών, τμήμα Χαλκίδος κ. Αριστείδης Αράπογλου.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:00 στο Δημ. Θέατρο Παπαδημητρίου

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνέχεια των εκδηλώσεων των χορευτικών της τμημάτων, παρουσιάζει:
Α ΜΕΡΟΣ: την παράσταση «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ» , με Θέμα: “ THE SOUNDTRACKS OF YOUR LIFE ” . Χορογραφίες: Γεωργάκαινα Λίστα
Β ΜΕΡΟΣ: την παράσταση «ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ» , με Θέμα: “ ROCK THE NIGHT ”. Χορογραφίες: Γιαννιώτη – Διατσίδη Ξένια

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 20:00 στο Δημ. Θ.Παπαδημητρίου
 Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσιάζει «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ», στο έργο «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ». Μουσική Prokofiev – Διασκευή έργου: Μίνα Δούκα – Πολύζου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ
«ΓΕΡΑΜΑΝΕΙΑ 2012»
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00, προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.

Τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα παρουσιάσουν την μουσική εκδήλωση «Νεανικές Μουσικές Πνοές», με τη συμμετοχή και νέων από το Ληλάντιο.
Διεύθυνση ορχήστρας: Πέτρος Πρόκος

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21:00, προαύλιο Λυκείου Βασιλικού
Το καλλιτεχνικό εργαστήρι «ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ» του ΔΟΑΠΠΕΧ, ζωγραφίζει, χορεύει, παίζει μουσική & τραγουδά…με μουσική, τραγούδι, χορούς παραδοσιακούς & μοντέρνους, ενώ παράλληλα παρουσιάζει σε έκθεση εικαστικών τη δουλειά των μαθητών και καθηγητών του εργαστηρίου.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
, κεντρική πλατεία Ν. Αρτάκης
Στα πλαίσια του εορτασμού των Αγ. Αποστόλων, στη Ν. Αρτάκη, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Ώρα 21:00: Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους της πόλης.
Ώρα 10:00: Το χορευτικό τμήμα του ΔΟΑΠΠΕΧ στην Αρτάκη, θα παρουσιάσει εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Επιμέλεια: Θοδωρής Γιαννακάρας

Σε όλες τις εκδηλώσεις Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δημοφιλή σήμερα

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

13/11/2018
Όταν βλέπουμε μεγάλα σμήνη πουλιών που πετούν χαμηλά το χειμώνα συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι ένδειξη επερχόμενης κακοκαιρίας....
Black Friday με προσφορές στην Χαλκίδα

Black Friday με προσφορές στην Χαλκίδα

13/11/2018
Έρχεται η Black Friday στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, με προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας....
Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

9/11/2018
Η Audi, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε τα νέα Audi A1 και Q3, καθώς και όλα τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας