Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, του επικεφαλής του συνδυασμού "Ενεργοί Δημότες", Γιάννης Σιαγιάννης, στην οποία καταγγέλλει τον Δήμαρχο για οπισθοδρόμηση και παρακμιακό δημόσιο διάλογο.
Γιάννης Σιαγιάννης
Γιάννης Σιαγιάννης

Δημότες και Δημότισσες

Είναι κρίμα…
Είναι κρίμα και μεγάλη ατυχία και οπισθοδρόμηση για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου το ότι ο αιρετός εκπρόσωπος του ο ‘’κύριος’’ Θωμάς συνεχίζει να τον διασύρει…
Είναι πρωτοφανές – ο άνθρωπος με τις απαράδεκτες πράξεις και ενέργειες του – να συνεχίζει να διασύρει το 2ο Δήμο της Εύβοιας.
Ο άνθρωπος που ‘’κρέμασε’’ ο ίδιος τον εαυτό του στα ‘’μανταλάκια’’ κάτω από το βάρος της πολιτικά νοσηρής διαχειριστικής του ανεπάρκειας συνεχίζει να ευτελίζει τα Δημοτικά δρώμενα άλλα και το Δημόσιο Πολιτικό και Αυτοδιοικητικό λόγο.
Ο ‘’κύριος’’ Δ. Θωμάς είναι προφανές ότι είναι το παράδειγμα προς αποφυγή ενός πανικόβλητου Παρακμιακού δημόσιου λόγου.
Απότοκος μιας γενιάς της Ελλάδας, η όποια μεγάλωσε με την συκοφάντηση των αντιπάλων, την πολιτική συναλλαγή, την στήριξη «Uber Alles» της οικογένειας που καρπούται πολιτικά, μιας γενιάς που δεν έμαθε να ταυτίζει το Ατομικό με το Δημόσιο συμφέρον.
 Ο Αυτοδιοικητικά ‘‘αποψιλωμένος’’ πλέον κύριος Θωμάς, χαρακτηρίζει την Αντιπολίτευση πολιτική συμμορία!!!
Είναι προφανές ότι την ετυμολογία της φράσης πολιτική συμμορία την γνωρίζει πάρα πολύ καλά!!!
Ο οριστικά μεταπηδήσας στο γήπεδο των χαρακτηριστικών της Αυτοδιοικιτικής καρικατούρας προξενεί ‘’ πολιτική ζημιά ‘’ στο Δήμο και στις Υπηρεσίες του , αλλά και στις Υπηρεσίες γενικά.
Τη μια κατηγορεί ότι παλιά τον ‘’εδίωκαν’’ και τώρα που είναι ‘’δικές ‘’ του τις κατηγορεί ότι φρενάρουν την ανάπτυξη.
Ποιος ? , ο πολιτικά προϊστάμενος τους!!!

Δεν ασχολούμαστε με τα θέματα των αυθαιρεσιών και τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Θωμά. Είναι έξω από τα αυτοδιοικητικά μας ενδιαφέροντα και τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας .
Εξ άλλου όσοι ασχολούνται με αυτά και τα κάνουν πολιτική παντιέρα δείχνουν το πολιτικό μαρασμό τους
Σ’ ένα όμως συμφωνούμε με το κ. Θωμά. Στο ότι κάποιοι κατοικούσαν σχεδόν στην Πολεοδομική Υπηρεσία παλαιοτέρα.
Φανταστείτε ‘’κύριε Θωμά’’ ότι η Πολεοδομία της Κύμης έμενε ανοιχτή μέχρι αργά τα βράδια !!!
Και τώρα στην ‘’ταμπακιέρα’’ …
Ισχυρίζεστε δημοσίως ότι μετακινήσεις δεν υπήρξαν στο Πολεοδομικό Γραφείο Κύμης αλλά αντίθετα ενίσχυση του.
Στην έρευνα που διενεργείται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας για το θέμα της Υπηρεσίας Δόμησης γνωστοποιήστε μας:
1) Απαντήσατε έως σήμερα εγγράφως όπως κληθήκατε και οφείλετε ?
2) Στα πλαίσια της ίδιας έρευνας έχει απαντήσει η Πολεοδομική Υπηρεσία και αν ναι ποιο το περιεχόμενο της απάντησης ?

Μάθετε λοιπόν κ. Θωμά τι μετακινήσεις παράνομες (και σε προσωποπαγείς θέσεις) κάνατε.
1.
 Απόφαση Δημάρχου 358/2011 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Ν.Δ. κλάδου Τ. Ε. από πολεοδομία σε τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου 7-6-2011 .
2. Απόφαση Δημάρχου 108/2012 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Ν.Δ. κλάδου Τ.Ε. από τεχνική Υπηρεσία στη Πολεοδομία. Στην οποία δεν παρουσιάζεται αλλά έχει ειδικές αποστολές 8-3-2012
3. Απόφαση Δημάρχου 919/2011 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Α.Δ. κλάδου Τ.Ε. από την Πολεοδομία στην Τεχνική Υπηρεσία 6-12-2012
4. Απόφαση Δημάρχου 920/2011 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Β.Α. κλάδου Τ.Ε. από την Τεχνική Υπηρεσία στην Πολεοδομία 6-12-2012
5. Απόφαση Δημάρχου 985/2011 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο Ανάκληση μετακίνησης κ. Α.Δ. κλάδου Τ.Ε. από την Τεχνική Υπηρεσία στην Πολεοδομία 20-12-2011
6. Απόφαση Δημάρχου 94/2012 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Γ.Μ. κλάδου Τ.Ε. από την Πολεοδομία στην Τεχνική Υπηρεσία 29-2-2012
7. Απόφαση Δημάρχου 95/2012 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο μετακίνηση κ. Α.Β. κλάδου Τ.Ε. από την Πολεοδομία στην Δημοτική Ενότητα Κύμης 29-2-2012
8. Απόφαση Δημάρχου 188/2012 Αναρτητέα στο Διαδίκτυο ο υπάλληλος κ. Δ.Λ. να απασχολείται σε εργασία Ύδρευσης Αποχέτευσης κατόπιν σχετικών εντολών του κ. Ν.Δ. ο όποιος κατά τα άλλα φέρεται ως υπάλληλος της Πολεοδομίας ενώ…… είναι ο Τεχνικός προϊστάμενος της ΔΕΥΑΚΑ .
Τον Μάρτιο του 2011 μετακινήθηκε ο υπάλληλος Ν.Δ. από την Πολεοδομία στην Τεχνική Υπηρεσία και στην θέση του τοποθετήθηκε ο υπάλληλος Ν.Γ. Κατόπιν , τον Απρίλιο του 2011 , επέστεψε προσωρινά ο Ν.Δ. από την Τεχνική Υπηρεσία στην Πολεοδομία (οι αποφάσεις των οποίων δεν αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και ως εκ τούτου δεν έχουμε τα σχετικά αντίγραφα) έως τις 7-6-2011 που μετακινήθηκε με την υπ’ αριθμ. 358/2011 απόφαση.
Επίσης το Νοέμβριο του 2011 η υπάλληλος Ζ.Φ. μετακινήθηκε από την Πολεοδομία στη Δημοτική ενότητα Κύμης και η υπάλληλος Ζ.Ζ. από την Δημοτική Ενότητα στην Πολεοδομία, οι αποφάσεις των οποίων δεν αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και ως εκ τούτου δεν έχουμε τα σχετικά αντίγραφα.
Αυτή λοιπόν είναι η ζοφερή εικόνα μιας υπηρεσίας της οποία κάνετε πειραματόζωο. Αξιοπρεπών ανθρώπων και υπαλλήλων τους οποίους μετακινούσατε σαν ζάρια δίχως διάλογο και συναίνεση.
Σε καθεστώς απόλυτης τρομοκρατίας και απόλυτης απαξίας στο όνομα της δήθεν αναδιοργάνωσης …
Τέτοιο ‘’νοικοκύρεμα ‘’ κύριε Θωμά να λείπει απ’ το Δήμο μας.
Αφήστε τους άγνωστους ‘’ ειδικούς συνεργάτες’’ και εμπιστευτείτε το άξιο δυναμικό του.
Για το καλό του Δήμου και των Δημοτών !!!!
Όχι για το δικό σας!!!

Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του μεγάλου , του ενιαίου Δήμου Κύμης Αλιβερίου και όχι με τα προβλήματα της ‘’πολιτικής καλύβας ‘’ σας κύριε Θωμά.
Υ. Γ.
Να μην ξεχνάτε ποτέ ότι το ρίξιμο της λάσπης στον ανεμιστήρα χαρακτηρίζει τον παραγωγό της.

19/6/2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
 
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

22/2/2019
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς υποδέχτηκε τον Αντέννα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας