Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Κηρέως, Πρόδρομος Ενωτιάδης στην Υπουργό Απασχόλησης, στον Διοικητή του ΙΚΑ και στους βουλευτές Εύβοιας, επισημαίνοντας την ανάγκη στελέχωσης του ΙΚΑ Μαντουδίου.

 

"Κυρία Υπουργέ, Κύριε Πρόεδρε, Κυρία & Κύριοι Βουλευτές

Το ΙΚΑ Μαντουδίου εξυπηρετεί 6.000 ασφαλισμένους. Καλύπτει μια τεράστια γεωγραφική ενότητα στη Βόρειο Εύβοια που καταλαμβάνουν ο Δήμος Κηρέως και οι όμοροι Δήμοι Νηλέως και Ελιμνύων στις έδρες των οποίων λειτουργούν παραρτήματα του ΙΚΑ Μαντουδίου.

Από τις 11 θέσεις προσωπικού που προβλέπει ο Οργανισμός του ΙΚΑ Μαντουδίου, σήμερα υπηρετεί ένας (1) διοικητικός υπάλληλος και ένας που εκτελεί χρέη ταμία . Αντιλαμβάνεστε την δυσλειτουργία και την αφάνταστη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.

Τα προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού είναι χρόνια, εντάθηκαν όμως την τελευταία διετία. Αυτό το διάστημα το βάρος της δουλειάς έπεσε στους εναπομείναντες υπαλλήλους και στα άτομα του απασχολούνται μέσω STAGE και 24μηνου Προγράμματος. Η όποια λειτουργία του ΙΚΑ Μαντουδίου αυτή την περίοδο οφείλεται στο φιλότιμο και στις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων. Όμως είναι σαφές ότι δεν επαρκούν. Χρειάζεται άμεση ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό.

Κυρία Υπουργέ, Κύριε Πρόεδρε
Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι της περιοχής μας, οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι στις μικρές βιοτεχνίες, στα καταστήματα και στις οικοδομές ταλαιπωρούνται αφάνταστα και δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση της διάλυσης

Σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην στελέχωση του ΙΚΑ Μαντουδίου με νέο προσωπικό.
Παράλληλα σας ζητάμε να μεριμνήσετε για την αξιοποίηση των εργαζομένων του STAGE και 24μηνου Προγράμματος που σηκώνουν το κύριο βάρος λειτουργίας του ΙΚΑ Μαντουδίου και να μοριοδοτηθούν ώστε να έχουν προτεραιότητα στις προσλήψεις που προτίθεστε να κάνετε. Οι εργαζόμενοι αυτοί, δουλεύουν σκληρά, γνωρίζουν το αντικείμενο εργασίας τους και είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του ΙΚΑ Μαντουδίου. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας".
Δημοφιλή σήμερα

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

17/10/2018
Έφτασε η στιγμή για Audi σε απίστευτη τιμή, μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας