Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ενεργοποιείται εκ νέου από τον Αύγουστο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ, για 81.200 ατομικά δελτία. Θα κοστίσουν 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί από τους τακτικούς προϋπολογισμούς του ΕΟΤ για το 2012-2013.
Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2012
Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2012

Η διάθεση των δελτίων θα πραγματοποιηθεί με κοινωνικά κριτήρια (εισόδημα, οικογενειακή κατάσταση κλπ).

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε 81.200 άτομα, περιλαμβάνει τα υποπρογράμματα εξαήμερων διακοπών (5 διανυκτερεύσεις) με διάρκεια από τον Αύγουστο 2012 έως τις 31 Μαΐου 2013 και τρίτης ηλικίας με διάρκεια από την 1η Οκτωβρίου 2012 έως τις 31 Μαΐου 2013.

Στο υποπρόγραμμα εξαήμερων διακοπών μπορούν να συμμετέχουν με εισοδηματικά κριτήρια υπάλληλοι και συνταξιούχοι με τα προστατευόμενα μέλη τους που δεν ήταν δικαιούχοι αντίστοιχων προγραμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας ή του Οργανισμού Αγροτικής Εστίας. Επίσης άτομα με αναπηρία 67% και άνω ανεξαρτήτως εισοδήματος, πολύτεκνοι κ.ά.

Το όριο του εισοδήματος για μεμονωμένους δικαιούχους είναι ατομικό εισόδημα 18.000 ευρώ, για δικαιούχους με οικογενειακό εισόδημα 31.000 ευρώ και για τρίτεκνους με οικογενειακό εισόδημα 40.000 ευρώ.

Για κάθε προστατευόμενο τέκνο το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 1.500 ευρώ.

Ολες οι πληροφορίες του προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια θα διατίθενται από τα ΚΕΠ, τα γραφεία του ΕΟΤ και από το site του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr ή www.visitegreece.gr.

«Αυτό αποτελεί τον πρώτο άμεσο στόχο για την ανάπτυξη του τουρισμού και το πρόγραμμα θα αρχίσει από τον Αύγουστο», όπως δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας