Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Δ.Θωμάς ακύρωσε με απόφαση του τις προγραμματισμένες συνελεύσεις για το θέμα των Απορριμμάτων γιατί προφανώς δεν αντέχει τις Δημοκρατικές και χωρίς εντάσεις συζητήσεις όπως αυτή πού θελήσαμε να οργανώσουμε το βράδυ της Παρασκευής στο Αυλωνάρι, δήλωσε με σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος του συνδυασμού Δυναμική Πορεία, Ιωάννης Κούκης.
Κούκης Ιωάννης
Κούκης Ιωάννης

Αναλυτικότερα αναφέρει:

Αφού μίλησε για πάνω από μία ώρα, μην αφήνοντας άλλους να τοποθετηθούν, στην συνέχεια έκανε απαράδεκτη προσωπική επίθεση προς εμένα, όπου με Επιχειρήματα και στοιχεία ανέλυσα τις θέσεις μου και έθεσα ερωτήματα στον Δήμαρχο.

Σε όλη αυτή την φραστική επίθεση ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Ρήγας και ο Αυλωναρίτης πρόεδρος του Δ.Σ κ Άγγελος Ποθητάκης έμειναν σιωπηλοί προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στους συμπατριώτες τους.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκλεισε τα μικρόφωνα ενώ αρχικά είχε δεσμευθεί ότι θα αφιερώσει στη συζήτηση όσο χρόνο χρειάζεται, εμποδίζοντας έτσι τους κατοίκους να τοποθετηθούν και την Αντιπολίτευση να δευτερολογήσει (και επι προσωπικού).

Καταγγέλουμε τη στάση του Δημάρχου ,του Αντιδημάρχου και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου ώς απαράδεκτη.

Είναι πλέον σαφής σε  όλους ο τρόπος  λειτουργίας  τού Δήμου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας