Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πίτας, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας και το παράρτημα του της Νοτιοκεντρικής Ευβοίας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ 18 Φεβρουαρίου 2009, στο κοσμικό κέντρο «Λαμπούσα» στο Νεοχώρι του δήμου Αυλώνος.
Εκδήλωση Επιμελητηρίου στη Ν.Εύβοια
Εκδήλωση Επιμελητηρίου στη Ν.Εύβοια


Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, καθώς και πλήθος μελών του Επιμελητηρίου. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Κυμαίων κος Δημήτριος Θωμάς, τονίζοντας την σημασία της αξιοποίησης του ΕΣΠΑ αλλά και την ανάγκη δημιουργίας έργων υποδομών στο νομό.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης στον χαιρετισμό του στάθηκε στην υλοποίηση της υπόσχεσης της διοίκησης του Επιμελητηρίου για την συνεχή προσπάθεια αποκέντρωσης και εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, με την δημιουργία των παραρτημάτων, και υπηρεσιών που καθιστούν αμεσότερη την επικοινωνία με τα μέλη της περιφέρειας. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, με έμφαση, τόσο στα αίτια και στις επιπτώσεις στην οικονομία όσο και στα μέτρα ανάκαμψης για την έξοδο από την ύφεση. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υποστήριξε την ανάγκη επιστροφής στην πραγματική οικονομία και λειτουργίας της ελεύθερης αγοράς με υγιείς επιχειρηματικούς κανόνες και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της ελληνικής οικονομίας που στην προκειμένη περίοδο λειτουργούν ως παράγοντες απορρόφησης της κρίσης αλλά και υποστήριξης της προσπάθειας για την έξοδο από αυτή, όπως η εσωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, η απουσία της βαριάς βιομηχανίας, ο τουρισμός και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Τόνισε επίσης πως η υπάρχουσα οικονομική κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με σειρά μέτρων όπως, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εντατικοποίηση μεταρρυθμίσεων, αποκατάσταση της ρευστότητας της αγοράς, αξιοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων, μείωση κρατικών δαπανών, δημόσιες επενδύσεις κα.
Κλείνοντας ο κος Σίμωσης, προανήγγειλε την διοργάνωση από το Επιμελητήριο στην Χαλκίδα στις 25-26 Ιουνίου ενός προσυνεδρίου για την οδική ασφάλεια το οποίο θα τελεί υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. Το προσυνέδριο αυτό, το οποίο θα είναι ένα από τα έξι που θα γίνουν παγκοσμίως και τα οποία θα οδηγήσουν στο τελικό συνέδριο που θα γίνει στη Μόσχα, αποτελεί σημαντικότατη επιτυχία για την χώρα μας αλλά και για το νομό μας.
Το διαδικαστικό τμήμα της βραδιάς έκλεισε με την απονομή βραβείων και τιμητικών πλακετών σε επιχειρήσεις του νομού μας που διακρίνονται στους τομείς δράσης τους.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κάτωθι επιχειρήσεις :
ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ - ηλεκτρομηχανολογικά έργα και μεταλλικές κατασκευές. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Δημήτριος Σακκάς μέλος Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.
EVIA FARM ΑΒΕΕ – χοιροτροφική μονάδα. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Κωνσταντίνος Τσάλας πρώην μέλος Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.
ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ – επεξεργασία καφέ και ΥΙΟΙ Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΟΕ - εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Παντελής Κούκος Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου.
ΜΕΞΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – κομμωτική τέχνη. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Δημήτριος Σταματούκος Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου και νεοεκλεγμένος Γ.Γ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν.
ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΛΗΣ ΑΕ – μάρμαρα. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Κωνσταντίνος Δεληγιάννης μέλος Μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/1/2019
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movieton...
Χειμερινές εκπτώσεις 2019 - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Χειμερινές εκπτώσεις 2019 - Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

18/1/2019
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσο...
Ακόμη έξι άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Ακόμη έξι άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

18/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε ακόμη 6 άτομα που στελεχώνουν το ψηφ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας