Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή έστειλε ο Νομάρχης Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντάς στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σχετικά με το θέμα του παροπλισμού πλοίων στο λιμάνι της Χαλκίδας. Η επιστολή έχει ως εξής:

 

"Προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
Αναφερόμενοι στο σχετικό έγγραφό σας, με το οποίο μας διαβιβάζετε Σχέδιο Ειδικού Κανονισμού Λιμένα Χαλκίδας, που σκοπό έχει να ρυθμίσει τα του παροπλισμού πλοίων στο Νότιο Λιμάνι Χαλκίδας, σας γνωρίζουμε τα εξής:
Όπως όλοι γνωρίζουν η Χαλκίδα έχει γίνει ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με επισκέπτες όλο το χρόνο και κυρίως όλα τα Σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι.
Επομένως είναι αδιανόητο να δοθεί η δυνατότητα να ελλιμενιστούν παροπλισμένα σκάφη στο Νότιο ή στο Βόρειο λιμάνι.
Η τοποθέτησή μας είναι κατηγορηματικά αντίθετη σε κάτι τέτοιο και γνωρίζοντας την άποψη και των άλλων φορέων του τόπου (Δήμου Χαλκιδέων, ΤΕΔΚ, κλπ), δεν κρίνουμε ότι χρειάζεται τέτοιους κανονισμούς, γι' αυτό και δεν θα μπούμε στην ουσία του κανονισμού.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η καταρχήν συνεννόηση με τους άλλους φορείς του τόπου είναι στην κατεύθυνση της συνολικής αντίδρασης με κάθε τρόπο, εφόσον το αρμόδιο Υπουργείο επιμένει στην άποψή του".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας