Κέρδισε 1 ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για να πας με τον φίλο ή την φίλη σου, στην συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012, στις 21.30μμ, στο Κάστρο Κανήθου, μαζί του στην σκηνή θα συμπράξουν ο Σάκης Μπουλάς, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Λίγα λόγια για την φετινή περιοδεία του καλοκαιριού:

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, πραγματοποιεί και φέτος το 2012 την καλοκαιρινή του περιοδεία και θα βρεθεί επί σκηνής σε κάποιες επαρχιακές πόλεις με τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα & τον Σάκη Μπουλά και σε κάποιες άλλες θα συμπράξει και με τον Βάσκο καλλιτέχνη Tonino Carotone.

Σε πολλές από αυτές τις πόλεις θα συμμετέχουν επίσης η Ζηνοβία Αρβανιτίδη & ο George Wastor.

O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πραγματοποιεί και στην φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία μία δυνατή συνεργασία με καταξιωμένους Ελλήνες & ξένους καλλιτέχνες προσφέροντας εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία σε μια παράσταση που τα έχει όλα…!

Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 1 διπλή πρόσκληση για την συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κάστρο της Κανήθου.

Κάνε και ένα σχόλιο και αύξησε τις συμμετοχές σου στην κλήρωση, επιπλέον μπορείτε να γραφτείτε και στο newsletter μας αναγράφοντας για τον Μαχαιρίτσα, όσο περισσότερες συμμετοχές τόσο καλύτερα. Καλή επιτυχία!
 
Κάνε τώρα like στην σελίδα μας στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 1 ΔΙΠΛΗ πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαχαιρίτσας στην Χαλκίδα το Σάββατο 28/7

Διοργάνωση: Οδός Ονείρων.

Ακολουθείστε μας στο Google News