Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο κατά της φοροεπιδρομής στην Πλατεία Αγίου Νικολάου –Χαλκίδα την Δευτέρα 23/7/2012 στις 8,30 το βράδυ.
Συλλαλητήριο
Συλλαλητήριο

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι φορείς που στηρίζουν τις προτάσεις για αλλαγή της φορολόγησης των φυσικών προσώπων και εκπρόσωποι πολιτικών φορέων.

Από το Εργατικό κέντρο ο πρόεδρος Στέφανος Μπασινάς, από το Π.Τ. του Τ.Ε.Ε. ο Πρόεδρος Γιώργος Μπουραντάς, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου με μέλη της οργάνωσης Ευβοίας, ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Στ. Μακαρίου, ο Στάθης Λειβαδίτης από το κόμμα των Πειρατών, από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Βαγγέλης Αντωνίου, από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ο Πέτρος Κυριαζής, αντιπροσωπεία της οργάνωσης του ΕΠΑΜ Χαλκίδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Βλαχογιώργος και Γιώργος Φραντζής, αντιπροσωπεία των πολυτέκνων Χαλκίδας και πολίτες.

Τις παρεμβάσεις άνοιξε η Γενική Γραμματέας της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ όπου αναφέρθηκε στους στόχους της Ένωσης αλλά και τις επιτυχημένες δράσεις τόσο στην υποστήριξη των δανειοληπτών όσο και με την εθελοντική ομάδα «Μία …ΣΤΑΣΗ»  από τον παραγωγό στο καταναλωτή.

Αυτό το οποίο αναλύθηκε  από τον Πρόεδρο της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ, ήταν πως σήμερα, με μια τέτοια οικονομική ύφεση, ανεργία και ανέχεια των πολιτών, οι κυβερνόντες θέλουν να εισπράξουν φόρους από τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, αλλά ακόμα και από τους ανέργους (λόγω τεκμηρίων ) πενταπλάσιους φόρους από αυτούς που προέκυψαν από τις δηλώσεις εισοδήματος χρήσης 2010.!

«Τα φετινά εκκαθαριστικά δεν είναι από χαρτί , αλλά από μολύβι, είναι βόλια κατά του λαού, με εμφανείς αλλά και αφανείς προεκτάσεις,» τόνισε χαρακτηριστικά, αναφέροντας  παραδείγματα εκκαθαριστικών φορολογουμένων που έχουν απίστευτα υψηλούς φόρους και που τελικά δεν θα μπορούν να πληρωθούν.

«Δεν ζητάμε ρυθμίσεις, αλλά αλλαγή φορολόγησης με δικαιοσύνη.
Τι πρόβλημα θα λύση η «εξυπηρέτηση»…με δόσεις;
μήπως θα βρουν τα χρήματα οι  άνεργοι και οι συνταξιούχοι όταν η οφειλή θα γίνει με…δόσεις;» διερωτήθηκε.
Πρέπει ο κάθε πολίτης να ασκήσει το δικαίωμά του στην αντίσταση, που αποτελεί μια από τις πιο θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας στην πράξη.!

Είναι ένα δικαίωμα που ασκείται πιο αποτελεσματικά όταν ασκείται συλλογικά.!

Τέλος, συμφωνήθηκε, ότι δεν τελειώνουμε την διαμαρτυρία μας εδώ, αλλά συνεχίζουμε με κάθε τρόπο. Να’ μαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι.!

Έρχονται μπόρες και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.!
Δημοφιλή σήμερα

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Χαλκίδα

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στη Χαλκίδα

28/04/2017
Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό διοργανώνει την Τετάρτη 3 Μαΐου ο Δήμος Χαλκιδέων και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ...
Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στη Χαλκίδα

Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στη Χαλκίδα

28/04/2017
Εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσει το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, τη Δευτέρα 1η Μάη στις 10...
240 άτομα του είδους «ολοθούριο» κατασχέθηκαν στην περιοχή της Λάρυμνας

240 άτομα του είδους «ολοθούριο» κατασχέθηκαν στην περιοχή της Λάρυμνας

28/04/2017
Σε κατάσχεση 240 ατόμων του είδους «ολοθούριο» προχώρησαν την Τετάρτη 26 Απριλίου, στελέχη του Κεντρικού Λιμ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας