Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Σίμος Κεδίκογλου - Βουλευτής Ν. Ευβοίας
Σίμος Κεδίκογλου - Βουλευτής Ν. Ευβοίας

«Συγχαίρω θερμότατα τη δημοτική αρχή, τη Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της για τις πραγματικά υπέροχες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Κατάφεραν να προσελκύσουν στη Χαλκίδα χιλιάδες επισκέπτες και να προβάλλουν τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα. Φοβάμαι, όμως, ότι πολλοί επισκέπτες δεν θα θελήσουν να ξαναέρθουν στη Χαλκίδα λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου της Τροχαίας στην επίδοση κλήσεων για στάθμευση σε μία ημέρα που δεν προσφερόταν για τέτοιες δράσεις.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη θετικής προβολής».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
Κ. Μακρής (5/3/2009 8:54:00 μμ)
Κατά τα άλλα, ο κ. Κεδίκογλου είναι βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου. Αντί να προτρέπει την Τροχαία και τις υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους για την εφαρμογή των νόμων, συμβουλεύει να κάνουν τα στραβά μάτια στους παρανομούντες για να αυξηθεί η τουριστική κίνηση. Λες και οι επισκέπτες της πόλης αν δεν βρουν πεζοδρόμιο να περπατήσουν θα ενθουσιαστούν τόσο που θα έρχονται κάθε Κυριακή. Εγώ απλώς ελπίζω οι σκέψεις του συμπολίτη και συμπολιτευτή υπουργού τουριστικής ανάπτυξης για την τόνωση του Ελληνικού τουρισμού να μην είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Φιλικά Κ. Μ.
epagon (6/3/2009 3:46:34 μμ)
Κάτι άλλο ήθελε να πει ο βουλευτής! Γενικώς δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα του βουλευτή. Επιπλέον δεν θεωρώ σωστό το να κατηγορεί ένα αιρετό δημόσιο πρόσωπό, κάποιους οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους. (Εκτός βέβαια αν πήραν κλήσεις και τα νόμιμα παρκαρισμένα οχήματα). Διαβάζοντας όμως καλύτερα το κείμενο (between the lines) που λέμε, παρατήρησα μομφή στον υπερβάλλοντα ζήλο κατά των «ξένων» οι οποίοι επισκέπτονται μια πόλη. Όντως η τοπική τροχαία, ο δήμος και λοιποί, όταν διαπιστώνουν την ύπαρξη οχημάτων από την Αθήνα, θυμούνται πως πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με υπερβάλλοντα ζήλο, χωρίς όμως αυτό να ισχύει για τους ντόπιους. Αν λοιπόν ήθελε να πει κάτι τέτοιο ο αιρετός δημόσιος άνθρωπός, τότε αυτό έχει ενδιαφέρον. Αν όμως εννοούσε «μην γράφετε τους αφήνοντες χρήμα στην πόλη, έστω και αν αυτοί παρανομούν», τότε ας μάθει ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μετατρέψει σε οίκο ... μια πόλη.
Κοσμάς Σορόπουλος (9/3/2009 8:51:41 πμ)
Έχει δίκιο ο βουλευτής που φωνάζει. Όταν καταφέρνεις να φέρεις τόσο κόσμο στη Χαλκίδα, πρέπει να φροντίζεις και για την εξυπηρέτησή του. Να τους κατευθύνεις στα πάρκιν, να τους ενημερώνεις για το πως θα γλιτώσουν το μποτιλιάρισμα, γενικά να φροντίζεις ώστε η διαμονή τους εδώ να είναι καλή, ώστε να ξανάρθουν. Και σίγουρα δεν φταίει η τροχαία για όλα αυτά αλλά ο Δήμος αφού, πέρα από εκείνους που δούλεψαν για το καρναβάλι (και είναι τρία άτομα) όλοι οι υπόλοιποι στο Δήμο, δεν έκαναν τίποτα.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας