Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Αποστόλης Στεργίου των Ενεργών Πολιτών έκανε τον ακόλουθο σχολιασμό, με αφορμή την δήλωση του βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου για τον τρόπο που λειτούργησε η Τροχαία την Κυριακή της Αποκριάς:

 

"Με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Σ. Κεδικογλου που δημοσιεύτηκε, για τον υπερβάλλοντα ζήλο της τροχαίας απέναντι στους επισκέπτες του τριημέρου της αποκριάς στην Χαλκίδα, εκφράζω κάποιες σκέψεις.
1. Οι εκλεγμένοι "άρχοντες" της χώρας έχουν ένα βασικό καθήκον και ορκίζονται να τηρούν το σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και να φροντίζουν να τους υλοποιούν. Ο κώδικας οδικής Κυκλοφορίας είναι ένας βασικός νόμος του κράτους για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων, των οχημάτων και των εμπορευμάτων στην χώρα μας. Το νόμο αυτόν πρέπει να τον εφαρμόζουμε όλοι χωρις εκπτώσεις, όχι  κατά το δοκούν και όποτε μας συμφέρει. Φυσικά δεν είναι στις αρμοδιότητες κανενός βουλευτή να τον ερμηνεύει όπως θέλει (ούτε φυσικά να σβήνει κάποιες κλήσεις για να εξυπηρετεί την εκλογική του πελατεία).
2. Δεν νομίζω ότι από τους χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν στη Χαλκίδα ήταν πολλοί εκείνοι που ταλαιπωρήθηκαν από την τροχαία και "έφαγαν" κλήσεις. Τώρα αν κάποιοι θεωρούν ότι εφόσον αφήνουν κάποια χρήματα στις ταβέρνες και στις καφετέριες έχουν δικαίωμα να καταλαμβάνουν όλους τους κοινόχρηστους χώρους πεζοδρόμια, πάρκα, παραλίες με τα οχήματά τους, να μην εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ., να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές προς τους "ιθαγενείς", ε! τότε αυτούς δεν τους θέλουμε καθόλου και ας κάτσουν στα κλουβιά τους στην Αθήνα, η όπου αλλού!
Ασφαλώς το που θα παρκάρουν οι επισκέπτες της πόλης μας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουμε όσοι ζούμε καθημερινά στη Χαλκίδα και είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το δει ο Δήμος μας άμεσα. Δηλαδή πως θα εξυπηρετούμαστε καθημερινά εμείς και οι επισκέπτες της πόλης μας, με έμφαση στην ενίσχυση και χρήση της δημοτικής συγκοινωνίας και την δημιουργία περιφερειακών πάρκινγκ.
3. Τέλος, όσον αφορά τον "υπερβάλλοντα ζήλο της τροχαίας", εμένα μου φαίνεται σαν μια προσπάθεια εκφοβισμού των ανθρώπων της τροχαίας, να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην τηρούν τον Κ.Ο.Κ., για να μη δυσαρεστούν κάποιους ψηφοφόρους.
 
Υ.Σ.: Ευελπιστώ ότι δε θα υπάρχουν εκ των άνωθεν πιέσεις για να σβηστούν κάποιες κλίσεις. Επειδή όμως δεν μπορούμε να αρκεστούμε στην καλή μου πίστη, θα επιθυμούσα να λάβω κάποια απάντηση από την Τροχαία Χαλκίδας σχετικά με το ζήτημα".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας