Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εννέα εκατ. ευρώ κόστιζε ετησίως η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΕΟΠΥΥ, ποσό που καταλογιζόταν αποκλειστικά σε μία ανάδοχο εταιρεία, υποστήριξε με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός, απατώντας στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κλήσεις «χρυσάφι» στη νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.
ΕΟΠΥΥ: Πιο ανταγωνιστική και όχι πιο ακριβή η νέα γραμμή
ΕΟΠΥΥ: Πιο ανταγωνιστική και όχι πιο ακριβή η νέα γραμμή

Παράλληλα, ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο ανταγωνιστικές και όχι πιο ακριβές τηλεφωνικές υπηρεσίες, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν την εναλλακτική δωρεάν παροχή της επιτόπιας υπηρεσίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ:

Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σεβόμενη, αφενός τους ασφαλισμένους του ως προς την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, αφετέρου τη χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, και προς αποφυγή των όποιων εντυπώσεων ή παρεξηγήσεων,  ανακοινώνει τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από τις 6 Αυγούστου 2012 στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του Οργανισμού, η οποία μετεξελίσσεται από το γνωστό 184 σε πενταψήφια νούμερα:
Ειδικότερα, μέχρι σήμερα με τη γραμμή 184:
-Το κόστος λειτουργίας της Κεντρικής Τηλεφωνικής  Μονάδας Εξυπηρέτησης (184) ανέρχεται σε 9.000.000€ ετησίως.

-Η χρέωση της κλήσεως γίνεται με χρονοχρέωση δηλαδή  μία αστική μονάδα κάθε δύο λεπτά, ακόμα και αν αυτά αναλογούν σε χρόνο αναμονής.

-Το δε συνολικό ετήσιο κόστος της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, που επωμίζονται οι ασφαλισμένοι, εκτιμάται ότι  ξεπερνά το 1.500.000 €.

-Από την αρχή της λειτουργίας του συστήματος μέχρι και σήμερα έχουν δαπανηθεί για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ποσά τα οποία υπερβαίνουν τα 70.000.000 € .

-Το ποσό των 9.000.000€ καταλογίζονταν, μέχρι σήμερα, αποκλειστικά σε μία ανάδοχο εταιρεία.

-Η λειτουργία του κλεισίματος ραντεβού παρουσιάζει μεγάλους χρόνους τηλεφωνικής αναμονής ή και αδυναμία, σε κάποιες περιπτώσεις εξυπηρέτησης

Από τις 6 Αυγούστου 2012 και εφεξής:

-Η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης - μετά από ανοικτό διαγωνισμό- παρέχεται από  τέσσερις ανάδοχες εταιρείες (e-value, Newsphone,  Callcenter, BPO-Vodafone), αντί του ενός αναδόχου.  Η επιλογή αυτή αυξάνει τον ανταγωνισμό και κατά συνέπεια δύναται να αποφέρει πιο ποιοτικές υπηρεσίες και καλύτερα τιμολόγια.

-Το κόστος κλήσεως ανέρχεται έως και  0.90€,  ανεξάρτητα από την διάρκεια κλήσεως. Επίσης, το κόστος βαρύνει τον εκάστοτε χρήστη της παροχής και μόνον και δεν επιμερίζεται σε όλους τους πολίτες μέσω του προϋπολογισμού του κράτους.

-Παραμένει η δυνατότητα του δωρεάν επιτόπιου κλεισίματος ραντεβού, στις ενταγμένες στο σύστημα  Μονάδες Υγείας.

-Οι διαθέσιμοι  τηλεφωνικοί εκπρόσωποι για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων πενταπλασιάζονται, με άμεσο όφελος τόσο στην ποιοτικότερη πληροφόρηση των ασφαλισμένων, όσο και στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής για την εξυπηρέτηση τους.

-Μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης οι ασφαλισμένοι του Ε.Ο.Π.Υ.Υ θα μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία και τις παροχές του Οργανισμού και να κλείνουν τα ραντεβού τους με τους γιατρούς στις Μονάδες Υγείας του Οργανισμού και με τους συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς.

-Το κόστος κλήσεως επωμίζεται όποιος, ενώ υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική δωρεάν παροχή της υπηρεσίας,  επιλέξει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας ο Μπάμπης Καραβάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας ο Μπάμπης Καραβάς

13/2/2019
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ο Μπάμπης Καραβάς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ερέτριας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας