Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην χώρα μας , που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας μέρος που ζούμε υπάρχουμε , είναι όμως η χώρα που ονειρευτήκαμε;
Μπ.Γκαρούτσος
Μπ.Γκαρούτσος

Ο νέος σήμερα είναι ένας ήρωας που παρόλο το καράβι χωρίς κουπιά και κατάρτι , που βρίσκετε η ψυχολογία του – η οικονομική του ζωή- το μέλλον του , παρόλα αυτά στέκετε σαν ήρωας σε αυτό το καράβι που οι καπετάνιοι του το εγκατέλειψαν το πούλησαν , ο σημερινός νέος έμεινε μόνος σε ένα καράβι χωρίς τέλος – αρχη  πλέει στο πουθενά για το πουθενά.

Όμως παρόλα αυτά ο νόμος της ζωής λέει τίποτα δεν δημιουργείτε από το τίποτα και τίποτα δεν καταλήγει στο τίποτα, οπότε μόνο η ελπίδα το όνειρο για ένα αύριο ελπιδοφόρο δυνατό μας δίνει δύναμη να ζούμε να χαιρόμαστε την ζωή.

Μια διπλή ψυχικά ζωή μας πρόσθεσαν στις πλάτες μας, μια διπλή προσωπικότητα , το να χαιρόμαστε την ζωή να γελάμε με τις χαρές απολαμβάνοντας τα λουλούδια και τις μυρωδιές της, όμως μέσα μας υπάρχει μια ζούγκλα συναισθημάτων , ένας σταυρός του μαρτυρίου που άλλους τους εξοντώνει και βρίσκουν στο ακυβέρνητο καράβι μαύρα μεσίστια  πανιά , άλλους πάλι τους οδηγεί η ελπίδα και βάζουν  κάτασπρα μεγάλα πανιά.

Όλα αυτά τα ζούμε χωρίς καμιά κρατική υποστήριξη από τον κάθε καρεκλοκένταυρο ηγέτη που ο λαός μετά την κάθε θητεία του αφιερώνει το γνωστο τραγούδι ‘’ να φύγει και να πάει νανανανα όπως θα το ακούγαμε σαν μια φωνή δική μας από τα χείλη του Β. Παπακωνσταντίνου’’.

Μας έκλεψαν όχι τα υλικά μόνο αγαθά αλλά μας έκλεψαν τα όνειρα , την ελπίδα για ζωή ,  μας έστησαν σε μια γωνιά και μας εκτέλεσαν ψυχή και σώμα , προσπαθούν να κάνουν τους 25 – 35  επαίτες πολίτες τρίτης κατηγορίας  ,  όχι λοιπόν ας πάρουν μέτρα ας πέσουν στον καιάδα δείχνοντας την δική τους αναπηρία να διαχειριστούν την Ελλάδα.

Μας κοροϊδεύουν  μας  πεθαίνουν κάθε μέρα την ψυχή μας πουν όταν θα την χάσει το σώμα μας από φυσικά αίτια θα ναι μια ψυχή ματωμένη καταρακομένη.

Δεν έχουν οίκτο δεν έχουμε οίκτο, σαν την Σαλώμη που ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη, που όμως ήταν θύμα και όχι θήτης έτσι ζητάμε το κεφάλι τους  , πώς να περάσουν επιτέλους όλοι την πόρτα όχι των Ελληνικών φυλάκων διότι είναι ντροπή μας ακόμα να ζουν έστω και έτσι στην χώρα μας , στα μπουντρούμια της Ρουμανίας , με συνθήκες που θα λύγιζαν και τον Πάσαρη που θα έτρεμε μέχρι και ο ποιο στυγνός εγκληματίας, κατάσχεση όλων των καταθέσεων τους και δέσμευση όλης της περιουσίας τους .

Με τα μέτρα που έχουν φτάσει να παίρνουν για την χώρα , τι μας λένε ΄΄ νέοι ζήστε σαν το γνωστό γκουρού ALTERT TZAFAR OYLA   που έχει να φάει 50 χρόνια και ζει με διαλογισμό, μην μας κοροϊδεύουν λοιπόν , τι έκαναν διέλυσαν την μεσαία τάξη που ήταν ο κινητήριος μοχλός της αγοράς , θέλουν να πεθάνουν τα πάντα όχι  αν τα ξέραμε αυτά χίλιες φορές υπόδουλη στον Τούρκικο ζυγό παρά στα συμφέροντα  της Ευρώπης , επανάσταση θα γίνει για να τιμήσουμε τα κόκκαλα των ηρώων του 1821-1940  υπάρχει καλύτερη Ελλάδα υπάρχει και πιο βρόμικη Ελλάδα αν τους αφήσουμε θα μας φτιάξουν μέχρι και τάφους , είδη μας νέκρωσαν μας εξευτέλισαν.
Λοιπόν τα μιγοχέσματα των τελευταίων χρόνων , που σε κάποια ζωή θα μετενσαρκώνονταν   η σαι σκουλήκια η σε γυμνοσάλιαγκες μας Κυβέρνησαν όσο πιο ανεξέλεγκτα και άσχημα μπορούσαν.

Συγνώμη δεν αρκεί σε όλο αυτό το έγκλημα τους δεν ήξεραν δεν νομίζω εκτελούσαν αποστολή θα έλεγα.

Εγώ έχω το θράσος και τους προτείνω μέτρα που και μικρό παιδί ξέρει ότι είναι απλό να γίνουν.

Τους καλώ σε δημόσιο απολογισμό με τους πολίτες να βγάλουν όπιο δελτίο τύπου θέλουν και να μας πουν γιατί δεν κάνουν αυτά τα μέτρα …τι είναι λάθος

Προτάσεις μέτρων

1.για να πάρουμε ανάσα 0 %  φόρο σε ξένους επενδυτές σε επενδύσεις καινοτόμες και παραγωγικές , με όρο τα πρώτα 5 χρόνια το 85% που θα απασχολούν θα είναι Έλληνες.
2.δημιουργία συνεταιρισμών στην επαρχία και βοήθεια του κράτους για εξαγωγές τοπικών προϊόντων
3.οι δήμοι να προτείνουν από λίστα άνεργους στον κάθε ιδιώτη που θέλει μεροκάματο να δώσει για κάποια εργασία η αγροτική η οικοδομική  ώστε να μην καταφεύγει σε παράνομους μετανάστες.
4.φορολογία ισότιμη με την αγοραστική δύναμη από το 23% στο 16%
5.όλα τα έργα με Έλληνες ανέργους να εκτελούνται για τα επόμενα 10χρόνια
6.το ποσοστό των μεταναστών στην χώρα να μην υπερβαίνει το 6% του πληθυσμού και το 4% του εργατικού δυναμικού, δεν είναι μέτρο ρατσιστικό αλλά σωσίβιο σωτηρίας για την χώρα μας.
7.όποιος εκμεταλλεύεται παράνομους λαθρομετανάστες κατάσχεση της επιχείρησης του και διαγωνισμό για το ποιος θα την αναλάβει με εργατικό εγχώριο δυναμικό .
8.στους 100 εργάτες θα πρέπει οι 4-9 να είναι αλλοδαποί τα πρώτα 3 χρόνια και  τα επόμενα 3  9-12, οι επιχειρήσεις που απασχολούν μικρότερο ποσοστό θα έχουν φοροαπαλλαγές.
9.ημέρα του κράτους καθιέρωση κρατικής ημέρας ανα τρίμηνο που θα κρατείτε το ημερομίσθιο της ημέρας από όλους και θα πηγαίνει στο ταμείο βοήθειας του κράτους για τις ασθενέστερες ομάδες.
10.άνοιγμα κλειστών στρατοπέδων και τα κτήρια αυτά να γίνει το μέρος που θα μένουν οι άστεγοι της οικονομικής κρίσης.
11.5% συμμετοχή των ανέργων στα τιμολόγια νερού ηλεκτρησμού.
12.το χρέος οφείλετε στο 23% σε πρόστιμα ακύρωση όλων των προστίμων που έχει η χώρα.
13.δύναμη και δημιουργία ξανά τις μεσαίας τάξης.
14.αύξηση με συντονισμένη κρατική μέριμνα με κάθε τρόπο των εξαγωγών σε ποσοστό αύξησης του 60%  .
15.δανεισμό ανεκμετάλλευτων  λιμανιών σε ευρωπαϊκούς κολοσσούς που θα απασχολεί σε ποσοστό 85%  έλληνες όχι με σύμβαση μαμούθ αλλα δικαίωμα εκμετάλλευσης πενταετίας πλάνο.
16.σταθερό πλαφόν στις τιμές των προϊόντων
17.συνθήκη ότι όσο έχουμε υπογράψει συνθήκες για τον εδαφικό και εναέριο χώρο μας με την Ευρώπη θα  μας δίνει μηνιαίο ενοίκιο
18.ενοίκιο για της αμερικανικές βάσεις στο αιγαίο
19.να ζητήσουμε με δώσεις το ποσό που μας χρωστάει η Γερμανία διότι μετα τον πόλεμο είχαμε μείωση πληθυσμού 19% το ποσό έχει βγει υπέρ μας αλλά κανείς δεν το διεκδικεί.
20.κάθε νόμιμος  αλλοδαπός εργαζόμενος θα δίνει στο ειδικό ταμείο βοήθειας ασθενέστερων ομάδων  κάθε τρίμηνο ποσό ανάλογο των απολαβών του.
21.άνεργος πάνω από 2 χρόνια οικογενειάρχης μέχρι το κράτος να του βρεί δουλειά δωρεάν φως , νερό και χρήματα από το ειδικό ταμείο βοηθείας.
22.δημιουργία ειδικού ταμείου βοηθείας.
23.επιστροφή ποσού που πήραν οι τράπεζες για την στηριξή τους, η όπως μοιραζόμαστε την χασούρα τους θα μοιραζόμαστε και τα κέρδη τους ως κράτος.

Με όλα αυτά ξαναδημιουργούμε την μεσαία τάξη και τονώνουμε την αγορά για μια σταθερή Ελλάδα μια Ελλάδα δίκαιη προς τον πολίτη με σταθερό τώρα και σίγουρο μέλλον δεν ζούμε μόνο με την ελπίδα πρέπει να κάνουμε και πράξεις.

Με τιμή
Χαράλαμπος Γκαρούτσος
Πτυχιούχος Σ.Δ.Ο
ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ- ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

15/2/2019
Το 30ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσποδνίας Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και ποτών ...
Κόπηκε στα δύο το χωριό Μακρυχώρι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Κόπηκε στα δύο το χωριό Μακρυχώρι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

18/2/2019
Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Μακρυχωρίου-Μανίκια για λόγους ασφαλείας....
Κοπή Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητροπόλεως Χαλκίδος

Κοπή Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητροπόλεως Χαλκίδος

16/2/2019
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ (9/8/2012 1:25:59 πμ)
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ
νικη (21/8/2012 1:08:37 πμ)
να λέτε και ένα γεια, δεν είναι κακό ακόμα και αν έχετε συνοδό , ένα γεια σε άτομο που σας λέει γεια ακόμα και αν δεν σας ξέρει απο την στιγμη που γραφετε και σας βλέπουν όλοι , άξιζουμε όπως σας διαβαζουμε να μας μιλατε.
TZINA KANAKH (25/8/2012 11:07:05 μμ)
BABI EISAI O KALUTEROSSSSSSSSS EISAI EXUPNOS KAI KOUKLOS EISAI ENA ASTERAKI THELW POLU NA SE GNWRISW APO KONTA EMAIL [email protected]
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας