Ένα μεγάλο… πάρτι έχει προγραμματιστεί και για απόψε, όπως συνέβη και στο μεγαλύτερο μέρος της τελετής έναρξης πριν από 16 ημέρες. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 3.5 ώρες και το έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Κιμ Γκάβιν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, από το στάδιο θα παρελάσουν τα κορυφαία ονόματα της βρετανικής ποπ και ροκ σκηνής, ενώ την επανεμφάνισή τους ειδικά για απόψε θα κάνουν οι “Spice Girls”.

O Τζορτζ Μάκλ που θα κάνει την πρώτη του live εμφάνιση, έπειτα από ένα και πλέον χρόνο, η Άνι Λένοξ, ο Ρέι Ντέιβις, ο Εντ Σίραν και η Κέιτ Μπους θα είναι κάποιους που θα τραγουδήσουν.

Ο Έρικ Αϊντλ θα τραγουδήσει το ιστορικό «Bright Side of Life» των «Monty Python», οι Ντέιβιντ Τζέισον και Νικόλας Λούντχαρστ θα εμφανιστούν φορώντας κοστούμια ως «Μπάτμαν και Ρόμπιν», ενώ τον δικό του ρόλο θα έχει και ο Βρετανός κωμικός Ράσελ Μπραντ.

Εκτός από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, έχει προγραμματιστεί και μία τεράστια πασαρέλα μοντέλων, με επικεφαλής τις Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Κέιτ Μος, Ναόμι Κάμπελ, Λίλι Κόουλ και Στέλα Τέναν.

Συμμετοχή στην τελετή θα έχει και η επόμενη διοργανώτρια χώρα, το Ρίο, που θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με 250 μουσικούς και χορευτές που ζουν μόνιμα στην Ευρώπη, με άρωμα σάμπας φυσικά!

Η παράσταση θα έχει τον τίτλο «Πολυεθνική αγκαλιά» και θα βάλει τον κόσμο στο κλίμα των Αγώνων του 2016! Η παράδοση της σημαίας των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει από τον δήμαρχο του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, στον ομόλογό του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Εντουάρντο Πάες.

Ακολουθείστε μας στο Google News