Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Γ.Δραγασάκης παρουσίασε τους βασικούς τομείς και άξονες του προγράμματος του Συνασπισμού, που θα λειτουργήσει επικουρικά στην προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκδήλωση του Συνασπισμού
Εκδήλωση του Συνασπισμού

 

Η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος έγινε χθες, στο θέατρο Παπαδημητρίου, μάλλον σε άδεια καθίσματα, αφού η προσέλευση ήταν μικρή. Ωστόσο όσοι βρέθηκαν παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση του Προέδρου της Επιτροπής Προγράμματος, Γιάννη Δραγασάκη.

Ο Γιώργος Ακριώτης άνοιξε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στην προσπάθεια που κατέβαλλε όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Συνασπισμός για τη συγκρότηση του προγράμματος που περιλαμβάνει άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους, τονίζοντας ότι πολλάκις δέχτηκαν πυρά πως δεν έχουν πρόγραμμα. Επιπλέον, ο κ.Ακριώτης επισήμανε και τα τοπικά ζητήματα, τα οποία ο Συνασπισμός έχει προβάλει δυνατά αλλά έχει εκφράσει και συγκεκριμένη άποψη, όπως είναι το θέμα του ΟΣΕ, των ΚΤΕΛ, του Δημόκριτου, του Ασωπού, περιβαλλοντικά ζητήματα του Πισσώνα και άλλα.
Όμως φαίνεται ότι ο Συνασπισμός προετοιμάζεται από τώρα και για τις δημοτικές εκλογές της Χαλκίδας. Ήδη έχει συγκροτηθεί δημοτική ομάδα, η οποία θα διευρυνθεί και όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα έχει τη δυνατότητα να το δηλώσει, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως.
Ο πρώην βουλευτής και μέλος της Π.Γ. του Συνασπισμού, Ευάγγελος Αποστόλου κατά την ομιλία του στην εκδήλωση αναφέρθηκε στα ζητήματα της περιφέρειας που θίγει το πρόγραμμα του ΣΥΝ. Όπως τόνισε διοργανώθηκαν πολλές συζητήσεις, προκειμένου να προσεγγίσουν σωστά θέματα όπως ενεργειακό, ανασυγκρότηση της υπαίθρου. «Πιστεύουμε σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, με παράλληλη την προστασία του περιβάλλοντος, κοινωνική δικαιοσύνη και ανταγωνιστικότητα», επισήμανε ο κ.Αποστόλου αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΝ.
Από την πλευρά του ο κεντρικός ομιλητής, κ.Γιάννης Δραγασάκης αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος και στη συμβολή αυτού στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι πρόκειται για εναλλακτικές προτάσεις που αφορούν στην Αριστερά του 21ου αιώνα, με στόχους την καταπολέμηση της ανεργίας, τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος κ.λ.π.
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

22/02/2018
Λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στη συγγραφέα, αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Λάμπρου....
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

22/02/2018
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας