Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε περιφέρειες της χώρας.
Κώστας Μαρκόπουλος
Κώστας Μαρκόπουλος

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Μάρτιν Σούλτς -περί μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμόσουν στην χώρα μας οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι- απαράδεκτες, θεωρώντας ότι ακρωτηριάζουν την εθνική κυριαρχία.

«Οι απαράδεκτες αυτές δηλώσεις, ακρωτηριάζουν την εθνική κυριαρχία και παραπέμπουν στις ΕΟΖ που απαιτούν, σαν ανεξάρτητη οικονομική & διοικητική περιφέρεια μέσα στην χώρα μας. Εξάλλου, σε Κοινοβουλευτικό Έλεγχο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο κ. Μηταράκης παραδέχθηκε ότι η ίδια η Κυβέρνηση θα ζητήσει από την Ευρώπη άδεια για ΕΟΖ».

Υποστήριξε ότι η τρικομματική κυβέρνηση χάνει και το τελευταίο φύλο συκής και παραμένει γυμνή από εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση.

«Επαληθεύεται, ότι ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις φορολογούνται με, συνολικά, 45% (εταιρείες & μέτοχοι) και τα προϊόντα με ΦΠΑ 23%, μεθοδεύεται νόθευση του ανταγωνισμού με θύματα τις ελληνικές επιχειρήσεις και θύτες κάποιες επενδύσεις που θα έρθουν σε ιδιαίτερο καθεστώς φορολογίας και εργασιακών σχέσεων».
 
Τέλος έκανε λόγο για μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που, όπως λέει, διώχνουν από την Ελλάδα τους νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες.

«Η κυβέρνηση του μνημονίου σκοτώνει το ευρωπαϊκό όνειρο των ελλήνων και επαναφέρει τον βαλκανικό εφιάλτη. Η χώρα κυβερνιέται από ένα πιλοτήριο που δεν βρίσκεται στην Αθήνα, δεν αισθάνεται την απελπισία των πολιτών και δεν θα λογοδοτήσει ποτέ σ’ αυτούς. Η δημοκρατία μας βρίσκεται σε κίνδυνο».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας