Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε και ΑΔΕΔΥ, και προσκαλεί τον κόσμο στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην υψηλή γέφυρα την Τετάρτη 26/9.
Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς
Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς

«Η εφαρμογή των μνημονίων και των εφαρμοστικών Νόμων πλήττουν βάναυσα το σύνολο των δυνάμεων της παραγωγής και της εργασίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας βρίσκεται στα όρια της φτώχιας και του κοινωνικού περιθωρίου.

Το κράτος πρόνοιας, αντί να εξυγιανθεί κατεδαφίζεται και η παραγωγική αλυσίδα αντί να στηριχθεί αποσαθρώννεται.
Οι θεσμικές λαϊκές εκφράσεις (ΟΤΑ α & β βαθμού κ.α.) αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

Στο όνομα της δημοσιονομικής εξυγίανσης, ισοπεδώνονται κατακτήσεις και δικαιώματα , εισοδήματα, συντάξεις εργασιακές σχέσεις και το ίδιο το κράτος πρόνοιας.

Η εφαρμογή αυτής της οριζόντιας πολιτικής , έχει πολλαπλές επιπτώσεις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που στηρίζουν την παραγωγική και οικονομική αλυσίδα , αφήνοντας ανέπαφους ή ακόμα και ενισχύοντας αυτούς που ευθύνονται για την κρίση.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΚΑ – ΦΑΡΜΑΚΑ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ – ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, Δ Ι Α Λ Υ Ο Ν Τ Α Ι.

Μπροστά στην ολομέτωπη αυτή επίθεση, είναι αναγκαία η συμπόρευση και ενιαία αντίδραση, από όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που πλήττονται βίαια από την πολιτική την μνημονιακών πολιτικών.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στα πλαίσια της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που έχουν προκηρύξει για τις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη , η Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ σας προσκαλεί στις 11 το πρωί σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Υψηλή Γέφυρα της Χαλκίδας.

Στην συγκέντρωση θα διατρανώσουμε την αντίθεση μας στις μνημονιακές πολιτικές και τους εφαρμοστικούς νόμους και θα απαιτήσουμε μια άλλη πολιτική, που θα οδηγεί σε έξοδο από την κρίση και θα αντιμετωπίζει με δικαιοσύνη και ισότητα όλες τις κοινωνικές ομάδες, χωρίς να αφήνει στο απυρόβλητο αυτούς που οδήγησαν την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων μας στην συγκέντρωση θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και την Τρόικα, ότι τα όρια αντοχής και ανοχής έχουν εξαντληθεί και αυτός ο λαός δεν μπορεί να αντέξει και να ανεχθεί πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια, την ύφεση και τον μαρασμό και πλήττουν καίρια την αξιοπρέπεια και την τιμή του.

ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Ο Πρόεδρος                           Η Γεν. Γραμματέας Στέφανος Μπασινάς              Μαρία Σμυρναίου»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας