Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έφεραν τον Επικεφαλή της παράταξης "Μαζί για την Στερεά Ελλάδα" κο Αθανάσιο Χειμάρα, στη λίστα με τους πολιτικούς που ελέγχονται για ποσά που μετέφεραν σε τράπεζες του εξωτερικού. Με νεότερη ανακοίνωση του ο Αθανάσιος Χειμάρας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ονόματος του στην περίφημη «λίστα».

Πιο αναλυτικά ο κος Χειμάρας αναφέρει:

Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι οι εξονυχιστικοί έλεγχοι στα δημόσια πρόσωπα και σε όσους  διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, είναι επιβεβλημένοι.

Βεβαίως και θα πρέπει να τηρούνται από τη Πολιτεία οι τύποι και η μυστικότητα και να εξασφαλίζεται η προστασία της προσωπικής αξιοπρέπειας του καθενός, όταν μάλιστα οι έρευνες βασίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση.
Αυτό όμως αφορά τον τύπο και όχι την ουσία και το αντιπαρέρχομαι.

Οσον αφορά εμένα προσωπικά, επισκέφθηκα σήμερα το «ΣΔΟΕ  Στερεάς Ελλάδας». Εκεί με ενημέρωσαν ότι διενεργείται έλεγχος στο πρόσωπό μου από το 2011, μετά από ανώνυμη καταγγελία !, που έγινε στην Κεντρική Υπηρεσία του ΣΔΟΕ στην Αθήνα.

Ζήτησα από το «ΣΔΟΕ  Στερεάς Ελλάδας»,  την σε βάθος και όσο το δυνατό ταχύτερη ολοκλήρωση του ελέγχου και την δημοσιοποίηση των όποιων αποτελεσμάτων του.

Για μένα είναι ευπρόσδεκτος ο έλεγχος, γιατί είμαι βέβαιος  ότι αποτελεί μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διαλύσει τις όποιες σκιές πλανώνται πάνω μου και έχουν  αφετηρία τις προηγούμενες  αυτοδιοικητικές  εκλογές. Τότε έγινε και η καταγγελία.  

Νομίζω όμως μετά από όλα αυτά, ότι είναι καιρός και η Πολιτεία να θωρακίσει θεσμικά όσους έντιμους θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική και να τους προστατέψει από τους «ανώνυμους κουκουλουφόρους»-συκοφάντες, που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία τους και επιθυμούν να παίξουν ρόλο στη πολιτική ζωή της χώρας.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Δημήτρης Πιπεργιάς πριν λίγες ημέρες, όταν ακούστηκε και το δικό του όνομα στην λίστα των πολιτικών που μετέφεραν λεφτά στο εξωτερικό.

Να θυμήσουμε ότι πριν μία εβδομάδα αυτοκτόνησε υφυπουργός που φερόταν να περιλαμβάνεται στην λίστα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας