Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αίτηση για ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το Σάββατο 20/10 στο Γιοκάλειο ίδρυμα διαμαρτύρωντας για την κατάργηση των υπηρεσιών ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ του δήμου Καρύστου καθώς και τη στήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου έκανε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος, αναφέροντας τη σημαντικότητα της συμμετοχής μας ενάντια στην επικείμενη υποβάθμιση της περιοχής μας.
Ελευθέριος Ραβιόλος
Ελευθέριος Ραβιόλος

Η Επιστολή του κύριου Ραβιόλου αναφέρει τα εξής:
Ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για διαμαρτυρία για την κατάργηση των υπηρεσιών του δήμου μας  ΔΟΥ ,ΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ καθώς και τη στήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου μας" .

Κύριε πρόεδρε,
Με αφορμή το ενδεχόμενο μετακίνησης των δημοσίων υπηρεσιών (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ)  από την περιοχή μας και την ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι επικείμενες μεταφορές των υπηρεσιών σε κατοίκους και επαγγελματίες της Νότιας Καρυστίας ,καθώς και την ανησυχία για τη λειτουργία του νοσοκομείου θεωρώ ότι το Δημοτικό συμβούλιο  θα πρέπει να προχωρήσει σε  αποφάσεις κινητοποιήσεων ώστε να αποτραπεί κάθε τέτοια πιθανότητα.
Γνωρίζοντας τα σοβαρά προβλήματα που θα προκληθούν στην περιοχή μας με μια ενδεχόμενη κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών της εφορίας, του ΙΚΑ και του Ειρηνοδικείου και όπως ο ίδιος έχω αναφέρει στους βουλευτές Ευβοίας με επιστολή μου , ζητώντας τους τις δικές τους ενέργειες για την επίλυση του θέματος, ζητώ τη σύγκληση ανοιχτής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το Σάββατο 20/10 και ώρα 19:00 στο Γιοκάλειο ίδρυμα με σκοπό:
1. Τη λήψη απόφασης για άμεσες κινητοποιήσεις ώστε να εκφράσουμε την αντίθεση μας και τη δυσαρέσκεια μας στις επικείμενες συγχωνεύσεις των υπηρεσιών, ενδεχόμενο το οποίο εμποδίζει τη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και δυσχεραίνει την επαγγελματική δραστηριότητα και την διαβίωση των δημοτών.
2. Την εκπροσώπησή μας , ως Δήμος , ώστε να μεταφέρουμε τα σοβαρά προβλήματα που θα προκληθούν σε ενδεχόμενη κατάργηση των υπηρεσιών από την περιοχή μας.
3. Το δυναμικό κάλεσμά μας στους βουλευτές του Νομού μας ,οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν τα απαραίτητα ώστε να σταματήσει η επικείμενη υποβάθμιση της περιοχής μας.
4. Τη συνυπογραφή της λήψης απόφασης διαμαρτυρίας από όλους τους συλλόγους και φορείς της περιοχής.
Με τιμή
Λευτέρης Ραβιόλος
Αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Καρύστου

Βόσσος Αλκιβιάδης Δημοτικός σύμβουλος
Γκεμίσης Ιωάννης Δημοτικός σύμβουλος
Ζαφείρης Αθανάσιος Δημοτικός σύμβουλος
Ζέμπης Ευάγγελος Δημοτικός σύμβουλος
Λέκκας Ζαχαρίας Δημοτικός σύμβουλος
Ξυπόλιτου Ευδοξία Δημοτικός σύμβουλος
Πολυχρονίου Πολυχρόνης Δημοτικός σύμβουλος
Ρουκλιώτης Ιωάννης Δημοτικός σύμβουλος
Σαραβάνος Γεώργιος Δημοτικός σύμβουλος"
Δημοφιλή σήμερα

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ δώρισε απινιδωτή στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου

10/12/2018
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να θέτει ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την Υγεία & Ασφάλεια, προχώρησε σε ...
Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά στη Χαλκίδα

10/12/2018
Ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σε συνεργασία με την ομάδα φιλαναγνωσίας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη δράση για τα παιδιά....
Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

Εντάχθηκε το έργο της δημοτικής αγοράς Χαλκίδας ύψους 3 εκ. ευρώ

10/12/2018
Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 15 ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας