Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο πρώην Δήμαρχος Καρύστου κος Τσολάκης, ζητά να αιτιολογήσει ο κος Σίμος Κεδίκογλου την απομάκρυνση του Ευβοιώτη δημοσιογράφου της ΕΡΤ κου Τάκη Σαράντη.

Όλο αυτό το διάστημα λέμε και ακούμε διάφορα – στην συντριπτική πλειοψηφία τους αρνητικά – για τους πολιτικούς.

Οι ίδιοι, πάλι, από την πλευρά τους, κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να  τα επιβεβαιώνουν και ταυτόχρονα να βάζουν τους πολίτες απέναντί τους.

Τελευταίο παράδειγμα ο Υπουργός και Βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος «έκοψε» από την Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή της ΕΡΤ, τον Καρυστινό συμπατριώτη μας, Τάκη Σαράντη.

Ένα δημοσιογράφο που αγαπά τον τόπο των γονιών του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Για μας τους Ευβοιώτες, πέρα από την σοβαρότητα, το ήθος και την αντικειμενικότητα της συγκεκριμένης εκπομπής, (πράγματα σπάνια στην τηλεοπτική εποχή που ζούμε), υπάρχει ένας επιπρόσθετος λόγος να διαμαρτυρηθούμε.

Ο Τάκης Σαράντης ήταν για μας μια σημαντική φωνή ανάδειξης των προβλημάτων του τόπου μας και παράλληλα προβολής και διαφήμισής του.

Πολλές, πάρα πολλές φορές, έδειξε, μίλησε, παρουσίασε την Κάρυστο, τη Νότια Εύβοια και την Εύβοια, γενικότερα, όπως στήριξε και τους ανθρώπους της.

Οι παραπάνω δύο λόγοι κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για τον υπουργό την αιτιολόγηση της απόφασής του για τον Τάκη Σαράντη και πάρα πολύ εύκολα, από την άλλη, αφήνουν περιθώρια για σκέψεις ότι το “κόψιμό” του έγινε για πολιτικούς λόγους.

Μέγα λάθος, λοιπόν, κύριε υπουργέ, κύριε Κεδίκογλου, η συγκεκριμένη κίνηση. Ελπίζουμε να βρείτε τρόπο να επανορθώσετε, όπως ελπίζουμε ότι θα ασχοληθείτε και με τα προβλήματα της Εύβοιας, τα οποία είναι πολλά και εκρηκτικά.

Γιώργος Τσολάκης
πρώην Δήμαρχος Καρύστου
Δημοφιλή σήμερα

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Δήμου Καρύστου με τις Κυκλάδες

20/3/2019
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας για την σύνδεση με τα νησιά των Κυκλάδων και την Κάρυστο....
Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Εμείς» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/3/2019
Η ταινία «Εμείς» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΥΜΗ (15/10/2012 11:35:02 μμ)
Σε φάουλ υπέπεσε ο υπουργός Σ. Κεδίκογλου Σε φάουλ, που το ποιο πιθανό θα του κοστίσει εκλογικά, φαίνεται ότι υπέπεσε ο Υπουργός και Βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου. Ποιο συγκεκριμένα μιλάμε για το «κόψιμο» από εκπομπή της ΕΡΤ (της οποίας ο Σ. Κεδίκογλου είναι πολιτικός προϊστάμενος), του Ευβοιώτη δημοσιογράφου Τάκη Σαράντη. Ο Τάκης Σαράντης παρουσίαζε την πετυχημένη πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ και όπως είναι φυσικό έδινε βάρος στα προβλήματα, αλλά και την προβολή της Εύβοιας, καθώς η Κάρυστος είναι ο τόπος καταγωγής του. Να σημειώσουμε δε, ότι ο Τ. Σαράντης ήταν από τις λίγες Ευβοιώτικες φωνές στην τηλεόραση και δυστυχώς, ένας Ευβοιώτης βουλευτής τον σταμάτησε. Από τη στιγμή που τα προβλήματα στην Εύβοια διαρκώς επιτείνονται, είναι μέγα λάθος του υπουργού Σίμου Κεδίκογλου αντί να βρίσκονται λύσεις ή φωνές που θα επισημαίνουν τα προβλήματα, εμείς να τις έχουμε και να τις φιμώνουμε. ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΥΜΗ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας