Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με νεότερη ανακοίνωση ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κος Συμεών Κεδίκογλου αναφέρει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να προβεί στην δημιουργία Κέντρων εξυπηρέτησης πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες. Όλοι οι δήμοι της Εύβοιας έλαβαν σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο.
Συμεών Κεδίκογλου: μήνυμα προς όλους τους Ευβοείς
Συμεών Κεδίκογλου: μήνυμα προς όλους τους Ευβοείς

Αναλυτικά ο βουλευτής αναφέρει:

Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει από την συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών που είχαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Δήμαρχο και κλιμάκιο του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Μέργο, σχετικά με το θέμα που και τότε είχε τεθεί, πράγματι δημιουργούνται τα γραφεία εξυπηρέτησης για τους πολίτες, κατά το μεταβατικό στάδιο ενοποίησης των ΔΟΥ και αναδιοργάνωσης γενικά των φορολογικών υπηρεσιών, με τη φιλοξενία των δήμων.

Η πρόταση περιλαμβάνει την ίδρυση των γραφείων, εφόσον οι τοπικές κοινωνίες το επιθυμούν και οι Δήμοι έχουν τη δυνατότητα να τα φιλοξενήσουν.

Προκειμένου λοιπόν οι πολίτες να μην στερηθούν τις προσφερόμενες υπηρεσίες, οι δήμοι εκλήθησαν να ενημερώσουν άμεσα το Υπουργείο Εσωτερικών και αυτό με τη σειρά του να ενημερώσει το Υπουργείο Οικονομικών, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Ελπίζω ότι, καθώς το θέμα ήταν από καιρό γνωστό και είχε απασχολήσει τους δήμους, να ανταποκρίθηκαν για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας