Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Ηλίας Πετσής, Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου έγινε αποδέκτης κακόβουλης κριτικής, σύμφωνα με τον ίδιο, από τον βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ενώ παράλληλα στοχοποιήθηκε και από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.
Ηλίας Πετσής
Ηλίας Πετσής

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Ηλία Πετσή, μας αποκάλυψε ότι βλέπει συνεργασία της Οικογένειας Κεδίκολου εναντίον του, η οποία ξεκίνησε με την διεκδίκηση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού από τον ίδιο και κρατάει μέχρι σήμερα.
Θυμίζουμε ότι ένας από τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, ήταν ο πατέρας του Σίμου Κεδίκογλου, Βασίλης Κεδίκογλου.

Διαβάστε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Eviaportal.gr ο Ηλίας Πετσής.

Για το αν συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα του.
Όπως μας ανέφερε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, είχε υποβάλλει την παραίτηση του στις 3/3/2012 στον τότε Υπουργό Υγείας, η οποία και δεν είχε γίνει δεκτή.

Συνεχίζει και ασκεί τα καθήκοντα του κανονικά, αφού δεν μπορούσε να αφήσει ακέφαλο το Νοσοκομείο. Μόλις την Τρίτη 16/10 επικοινώνησαν μαζί του από το γραφείο του Υπουργού Υγείας και του ζήτησαν να υποβάλλει την παραίτηση του. Ωστόσο καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη και ο Ηλίας Πετσής συμμετέχει κανονικά σε Διοικητικά Συμβούλια, υπογράφει πράξεις και προκηρύξεις.

Τι προκάλεσε αυτή την εξέλιξη.
Ο Ηλίας Πετσής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κατανοεί την αγωνία του Συμεών Κεδίκογλου για την τύχη του Νοσοκομείου Καρύστου, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε τον Φεβρουάριο του 2012 να ψηφίσει τον Εφαρμοστικό Νόμο, ο οποίος αποτέλεσε την αρχή για την υποβάθμιση και το μελλοντικό κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Ενώ στο ότι του ζητήθηκε η παραίτηση του, το συνδέει με παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου, μετά την σκληρή κριτική που του άσκησε την Δευτέρα 15/10 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για το κλείσιμο της ΔΟΥ Ιστιαίας.

Σύμφωνα με τον Ηλία Πετσή, για το θέμα της ΔΟΥ την επιστολή - πρόσκληση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την έλαβαν όλοι οι πολιτικοί του Νομού μας, οι μόνοι όμως που ανταποκρίθηκαν ήταν ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Συμεών Κεδίκογλου, άξιο «τέκνο» του κυρίου Σίμου Κεδίκογλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν παρευρέθηκε ενώ κρύβεται και δεν απαντά στις επιστολές. Την ώρα μάλιστα που ο κ. Σίμος Κεδίκογλου είχε πάρει θέση κατά του κλεισίματος της ΔΟΥ Καρύστου, για την ΔΟΥ Ιστιαίας καμία αναφορά.

Είναι προφανές ότι η συνεργασία που οδήγησε στην οριστική απώλεια του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, από το ψηφοδέλτιο του οποίου ήμουν επικεφαλής, καλά κρατεί!!

Εύχομαι στον Συμεών Κεδίκογλου αυτές οι ανήθικες και κακόβουλες πολιτικές πράξεις αλλά και η οικογενειακή συνεργασία να βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και το ΠΑΣΟΚ στο μέλλον.


Διαβάστε εδώ τι απάντησε ο Συμεών Κεδίκογλου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας