Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το ΕΚΕ καταδικάζει την επίθεση στους εργαζόμενους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ και με νεότερη ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα φουσκωμένα ποντίκια, μετά απο την επέμβαση της Αστυνομίας, χάθηκαν δια μαγείας.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κος Μπασινάς
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κος Μπασινάς

Αναλυτικά:

Επειτα από την απρόσκλητη και μαφιόζικη επίθεση στους εργαζόμενους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ, η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας με μια συντονισμένη προσπάθεια ακινητοποίησε κάποιους από τους υπαίτιους στα πρώην διόδια του Σχηματαρίου και τους προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Φυσικά κάποια άγνωστα άτομα που ήταν μαζί τους με «φουσκωμένα ποντίκια» χάθηκαν δια μαγείας.
Όσον αφορά τις καινούργιες «προσλήψεις» των επτά ατόμων ως προσωπικό φύλαξης, καλά θα ήταν να μάθουμε τι επάγγελμα έκαναν  μέχρι σήμερα και αν δούλευαν νυχτερινές βάρδιες.
Καλούμε σε επαγρύπνηση το όμορα Σωματεία (Τσιμέντα, Ναυπηγεία) για να δείξουμε και την έμπρακτη αλληλεγγύη μας, όποτε χρειαστεί.

Ζητάμε από τους εμπλεκόμενους φορείς, Λιμενικό Ταμείο, Περιφέρεια, Δήμο κ.λ.π. να υποχρεώσουν τους φερόμενους, ως ιδιοκτήτες να εμφανιστούν, να αποκαλύψουν τους αληθινούς σχεδιασμούς τους, ειδάλλως να προχωρήσουν σε άρση των προβλεπόμενων αδειών (Λιμάνι, εργοστάσιο κ.λ.π.) και να δοθούν σε υγιείς επιχειρηματίες, που έχουν και πρόσωπο και δεν χρησιμοποιούν μεθόδους μαφίας.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας