Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ποια η δέσμευση του Περιφερειάρχη για την ΙΝΤΕΡΚΕΜ, στο Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες- Τι αποφάσεις θα παρθούν στην Σύσκεψη Σωματείων την Πέμπτη
ΕΚΕ: Υφίστανται οι άδειες λειτουργίας της ΙΝΤΕΡΚΕΜ;
ΕΚΕ: Υφίστανται οι άδειες λειτουργίας της ΙΝΤΕΡΚΕΜ;
«Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε χθες ,29/10 στη ΛΑΜΙΑ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με κύριο Θέμα: «Το μέλλον της ΙΝΤΕΡΚΕΜ»

‘Έπειτα από την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κουλουρίδη και του Προέδρου του Σωματείου Γιαπλέ Θανάση , με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των εργαζόμενων, η δέσμευση του Περιφερειάρχη κατόπιν απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν για άμεσες ενέργειες από πλευρά του για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και να δοθούν εξηγήσεις για το μέλλον της Εταιρίας.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά και από την Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της, είναι ότι την στιγμή που η Εταιρία έχει προχωρήσει σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,  με την αίτηση ένταξής τους σε άρθρο του Πτωχευτικού Κώδικα, αν υφίστανται πλέον οι άδειες λειτουργίας τόσο του εργοστασίου, όσο και του Λιμένος.

Ο αγώνας των εργαζομένων επί 2 χρόνια τουλάχιστον, θα συνεχιστεί.

Στη Σύσκεψη των Σωματείων που θα γίνει την Πέμπτη 1η Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο, θα παρθούν αποφάσεις για το σύνολο των προβλημάτων του Νομού, όσο αφορά επιχειρήσεις και εργαζόμενους και θα συντονιστούν δράσεις.

Για το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας»



Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας