Ένα μεγάλο ταλέντο της Εύβοιας, αγωνίζεται από φέτος στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον 18χρονο αριστερός μπακ, Διαμαντή Χουχούμη. Έκανε ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα του Παναθηναϊκού, όταν στον αγώνα με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League αγωνίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ωστόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είχε γευτεί ακόμα τη χαρά της συμμετοχής. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει στον Χουχούμη την ευκαιρία που περίμενε, για την οποία μάλιστα πάλευε στις προπονήσεις όπου αφήνει καλές εντυπώσεις και ικανοποιεί τον Πορτογάλο τεχνικό, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Έτσι, ο νεαρός μπακ κάνει το επίσημο ντεμπούτο το στο ελληνικό πρωτάθλημα, παίζοντας από την αρχή στο «Γεντί Κουλέ». Την Κυριακή αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Διαμαντής Χουχούμης γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1994 και κατάγεται από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου Εύβοιας, ενώ αποτελεί γνήσιο προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει περάσει από τα περισσότερα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού», όντας βασικό στέλεχος της ομάδας Κ20 του συλλόγου που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην πρώτη ομάδα από φέτος το καλοκαίρι. Στην προετοιμασία των «πρασίνων», ο Χουχούμης άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κι έτσι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον διατήρησε στο ρόστερ, συμπεριλαμβάνοντας τον σε αρκετές αποστολές της ομάδας ως τώρα.

Ακολουθείστε μας στο Google News