Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τι λέει για το γήπεδο Κύμης ο Δημ. Σύμβουλος Β.Μπελλιάς- Γιατί αποκαλεί τον Δήμαρχο «Μυθοπλάστη Αίσωπο»- «Να μην επιχειρήσει να μου κάνει αγωγή, δεν θα με τρομοκρατήσει»
«Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου έφτιαξε ένα ψευτοστραγγιστήρι υδάτων»
«Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου έφτιαξε ένα ψευτοστραγγιστήρι υδάτων»

Ευθέως καταγγέλλει ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Μπελιάς, τα έργα στο γήπεδο της Κύμης που έγιναν από τον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου, κ. Θωμά:

«Ένα από τα κοσμήματα και τα στολίδια της Κύμης, σύμφωνα με το προεκλογικό φυλλάδιο του Δημάρχου Δημ. Θωμά,το γήπεδο της Κύμης, αποτελεί το «γιοφύρι της Άρτας» για το Δήμο μας, αφού κάθε λίγο και λιγάκι επισκευάζεται μέχρι την επόμενη καθίζηση.

Κατά τις ποδοσφαιρικές σαιζόν 2010-11 και 2011-12, το γήπεδο έχει επισκευαστεί με επιχώσεις και μπαζώματα, κυρίως με αμμοχάλικο από τον ποταμό Μανικιάτη πέντε φορές!!!

Όλα αυτά έχουν προκύψει από τις ενέργειες του τοπογράφου μηχανικού και Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου ,Δημ. Θωμά, ο οποίος μετατόπισε το γήπεδο προς τη ΝΑ πλευρά στο χώρο που είχε μπαζωθεί κατά την κατασκευή του. Για τη μετατόπιση αυτή έκοψε τους ευκάλυπτους που είχαν φυτευτεί στο μπάζωμα για την συγκράτηση των χωμάτων. (Κάποιοι στο παρελθόν είχαν κάνει σωστές μελέτες και σωστά την δουλειά τους).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν καθιζήσεις, που έφτασαν ακόμα και τα τρία μέτρα!!! Καταστράφηκε η μισή περίφραξη του γηπέδου και η παροχή ρεύματος φωτισμού του. Έτσι αναγκάστηκε να κατασκευάσει νέα περίφραξη και να τοποθετήσει το φωτισμό στην ΝΑ πλευρά, έξω από την περίφραξη και μάλιστα επιφανειακά.

Το καλοκαίρι του 2011 μετά από κατολίσθηση, έκανε με απευθείας ανάθεση εργασίες αποκατάστασης τις οποίες ανέθεσε στον κ. Δημ. Κόκκο γιό του αντιδημάρχου Κονιστρών κ Γ. Κόκκου, καθώς και προμήθεια σκίρων από τη LAFARGE, συνολικής δαπάνης 20.000 ευρώ.Στην εφημερίδα της παράταξής του, «Νέοι (Γκρίζοι) Ορίζοντες» έγραψε ότι έγινε κατασκευή στραγγιστηρίων περιμετρικά του γηπέδου για την απορροή των υδάτων. Παρακαλώ πολύ να μας τα δείξει. Σε ερώτησή μου σύμφωνα με ποιες μελέτες έγιναν οι εργασίες μου απάντησε ότι «βασίζεται στην τεράστια εμπειρία του και τις εξειδικευμένες γνώσεις του» !!!!!!

Αντί δηλαδή να κάνει ουσιαστικές εργασίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, έφτιαξε ένα ψευτοστραγγιστήρι υδάτων για την κατασκευή του οποίου έκοψε πεύκα και κυπαρίσσια από το παρακείμενο αλσύλλιο και τα οδήγησε σε ξένες ιδιοκτησίες.

Χωρίς καμία εδαφολογική, γεωτεχνική μελέτη, χωρίς εγκρίσεις από υπηρεσίες, (το δασαρχείο το γνωρίζει άραγε;) χωρίς να τοποθετήσει, όπως προβλέπεται σε τέτοιες εργασίες, διάτρητες σωλήνες απορροής, γεωύφασμα, μπετό καθαρισμού κτλπ.

Εργασίες οι οποίες όχι μόνο δεν λύνουν το πρόβλημα των καθιζήσεων αλλά αντίθετα θα το επιδεινώσουν με νέες. Αντιθέτως λόγω κατολισθήσεων στην ΒΔ πλευρά, έχουν κλείσει τα υπάρχοντα στραγγιστήρια, του αύλειου χώρου του γυμνασίου-λυκείου.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω στον τοπογράφο, μηχανικό με τις «εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία» Δημ. Θωμά, ως εργοδηγός δομικών έργων με τις γνώσεις που έχω, ότι ποτέ δεν φτιάχνουμε εγκαταστάσεις πάνω σε μπαζώματα, ούτε σε κατολισθαίνον έδαφος προσθέτουμε νέα μπαζώματα, γιατί απλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να το επιβαρύνουμε και να έχουμε νέες καθιζήσεις.

Στις επισημάνσεις μου αυτές στο ΔΣ το χειμώνα του 2012, με διέψευσε με περισσό θράσος και με αποκάλεσε «Πυθία» για το αν θα γίνουν οι νέες καθιζήσεις, οι οποίες και έγιναν τον Μάρτη του 2012!!!!

Τώρα όμως «μυθοπλάστη Αίσωπε», αφού σου αρέσει η αρχαία ελληνική μυθολογία, σε περιμένει η «Πυθία» με τις νέες καθιζήσεις με τα πρωτοβρόχια, οι οποίες έχουν γίνει κα θα επεκταθούν σύντομα.

Αυτά προς το παρών σε ότι αφορά το γήπεδο Κύμης, μόνο για την ΝΑ πλευρά. Για τα έργα και τις ημέρες του Δημ. Θωμά στην ΒΔ πλευρά και στο γυμνάσιο- λύκειο Κύμης θα τα πούμε αργότερα, εκεί να δείτε τι έχει γίνει.

Σημ.1: Στις συννημένες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές, φαίνονται όλα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

Σημ.2: Μην επιχειρήσει ο Δήμαρχος να κάνει νέες αγωγές, όπως συνηθίζει για να με τρομοκρατήσει ώστε να μην προβαίνω σε τεκμηριωμένες αποκαλύψεις.

Βαγγέλης Μπελλιάς
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου»

Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία η συνεδρίαση της...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
ΦΙΛΟΣ ΘΩΜΑ (9/11/2012 11:40:59 μμ)
ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΜΗΣ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ , ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ, ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΘΑ ΠΕΙΣ Ο ΒΑΖΕΧΑ , ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΠΑΛΑ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΤΣΙΣΕΙΣ , ΧΑΧΑΧΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ...ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ..ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΕΞΑΛΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΑΦΕΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ....ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΛΙΨΗ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΡΕ ΧΑΧΑΧΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΙΘΕΙΤΕ ΛΥΣΑΡΕΣ...
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (12/11/2012 5:28:25 πμ)
ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΑ, ΧΑΧΑΧΑΧ ΜΠΕΛΙΑ ΓΕΡΑ ΦΑΕ ΤΟ ΘΩΜΑ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΜΠΕΛΙΑΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙ ΦΙΛΟΣ ΨΗΛΟΥ (12/11/2012 5:32:49 πμ)
ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ..Ο ΨΗΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας