Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά τα τελευταία κρούσματα έξαρσης της εγκληματικότητας και τη σφοδρή τηλεοπτική αντιπαράθεσή του με στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος/πολιτευτής Ευβοίας ΛΑ.Ο.Σ. Σταύρος Καρκαλέτσης καταθέτει και εγγράφως τις θέσεις και προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για το ζήτημα:

 

"1. Η πολιτική της ΝΔ επί του θέματος είναι ανύπαρκτη, αφού όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, όσοι έρχονται παράνομα στην Ελλάδα  νομιμοποιούνται, διαδοχικά και μαζικά. Τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές, ουσιαστικά ανάβουν το πράσινο φως για νέες φουρνιές λαθρομεταναστών, αφού κάθε τριτοκοσμικός γνωρίζει πλέον πως υπάρχει μια «μακρινή χώρα που λέγεται Ελλάδα», όπου αν πας, κάποια στιγμή νομιμοποιείσαι. Υπό το φόβο των «προοδευτικών» του ΣΥΡΙΖΑ και των Εξαρχείων, η ΝΔ αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε ορθολογική βάση. Και τα δύο μεγάλα κόμματα, μιλούν ήδη για σταδιακή χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων (άρα: και δικαίωμα ψήφου) σε όσους ήρθαν παράνομα στην πατρίδα μας, ακόμη και πολύ πρόσφατα. Η Αριστερά από την πλευρά της, πλήρως απεθνοποιημένη, ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία, αφού όποιος τολμήσει και μιλήσει για λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα, χαρακτηρίζεται προκαταβολικά «φασίστας», «ακραίος» κτλ.
2. Αποτέλεσμα της έλλειψης σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, είναι η Ελλάδα να είναι πρώτη πανευρωπαϊκά σε μετανάστες, παράνομους και νόμιμους (ποσοστό κατά προσέγγιση 20%, ήτοι 2.000.000 περίπου). Η συμμετοχή των αλλοδαπών στη βαριά εγκληματικότητα έχει γίνει αντιληπτή και από τον τελευταίο Ευβοιώτη. Αρκεί μια ανάγνωση των εφημερίδων του νομού μας. Σχεδόν πάντα, πρωταγωνιστές είναι λαθρομετανάστες. Είναι ενδεικτικό δε, πως ενώ αυτοί δεν ξεπερνούν το 20% του πληθυσμού πανελληνίως, στις ελληνικές φυλακές άνω του 50% είναι αλλοδαποί. Αυτό καταδεικνύει πως η συμμετοχή λαθρομεταναστών στη βαριά εγκληματικότητα, είναι αναλογικά πολλαπλάσια αυτής των Ελλήνων.
3. Η ανεξέλεγκτη πλέον εισαγόμενη εγκληματικότητα, η έλλειψη αστυνόμευσης και προστασίας και οι πρώτες αντιδράσεις των ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών (Άγιος Παντελεήμονας Αθήνας, Πάτρα, Λάρισα και αλλού) δείχνουν ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε κοινωνικές εντάσεις και βία. Ο λόγος: Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει πλέον άλλους μετανάστες. Κάθε κοινωνία διαθέτει συγκεκριμένες δυνατότητες, όσο και αντοχές. Δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε εδώ όλα τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας του τρίτου κόσμου, απλά για να ικανοποιούν τα πολυπολιτισμικά τους πειράματα οι κύριοι Αλαβάνος, Τσίπρας, Παυλόπουλος.
4. Η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι διάφανη, ξεκάθαρη, ορθολογική και υλοποιήσιμη. Να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος για το θέμα, με συμμετοχή όλων των κρατικών και κοινωνικών εταίρων>: Συναρμόδια υπουργεία, πολιτικά κόμματα, ΓΣΕΕ-ΟΑΕΔ και συνδικάτα, να καταθέσουν τις προτάσεις τους, με άξονα τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
5. Στο διάλογο αυτό, η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι εξαιρετικά σαφής: Εφαρμογή και στην Ελλάδα ποσόστωσης, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές ευρωπαικές χώρες. Να συναποφασίσουμε δηλαδή, ως συντεταγμένο κράτος, πόσους μετανάστες αντέχουν η ελληνική κοινωνία, η ελληνική οικονομία.
6. Όσοι μετανάστες κριθεί μετά από δημόσιο, ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο πως πληρούν τις προυποθέσεις για παραμονή στην Ελλάδα, πρέπει να είναι απολύτως νόμιμοι, ασφαλισμένοι και με τα εργασιακά δικαιώματά τους κατοχυρωμένα, ώστε να χτυπηθεί η μαύρη εργασία και η εκμετάλλευσή τους. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια που εμείς, ως Ελλάδα, θα θέσουμε, να επιστρέψουν στις χώρες τους, με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και αποδεδειγμένη εγκληματική/παραβατική  δράση. Για αυτούς που συνεχίζουν να εισβάλλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, η κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους το Νόμο που ορίζει ξεκάθαρα πως όποιος εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, απελαύνετε πάραυτα.
Στον ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύουμε πως μια τέτοια, ορθολογική μεταναστευτική πολιτική,
-θα ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας
-θα κατοχυρώσει πλήρως όσους μετανάστες μείνουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα
-θα αποτρέψει κοινωνικές εντάσεις και την αλλοίωση του χαρακτήρα της πατρίδας  μας
-θα μειώσει κατακόρυφα την εισαγόμενη εγκληματικότητα, εμπεδώνοντας το χαμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών".
Δημοφιλή σήμερα

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

22/10/2018
Μια ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή....
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

23/10/2018
Το γνωστό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ Εξαρχής, απέκτησε αδελφάκι. Άνοιξε στην Χαλκίδα το νέο κατάστημα Εξαρχής Pop Up Stor...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας