Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Μετά τα τελευταία κρούσματα έξαρσης της εγκληματικότητας και τη σφοδρή τηλεοπτική αντιπαράθεσή του με στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος/πολιτευτής Ευβοίας ΛΑ.Ο.Σ. Σταύρος Καρκαλέτσης καταθέτει και εγγράφως τις θέσεις και προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για το ζήτημα:

 

"1. Η πολιτική της ΝΔ επί του θέματος είναι ανύπαρκτη, αφού όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, όσοι έρχονται παράνομα στην Ελλάδα  νομιμοποιούνται, διαδοχικά και μαζικά. Τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές, ουσιαστικά ανάβουν το πράσινο φως για νέες φουρνιές λαθρομεταναστών, αφού κάθε τριτοκοσμικός γνωρίζει πλέον πως υπάρχει μια «μακρινή χώρα που λέγεται Ελλάδα», όπου αν πας, κάποια στιγμή νομιμοποιείσαι. Υπό το φόβο των «προοδευτικών» του ΣΥΡΙΖΑ και των Εξαρχείων, η ΝΔ αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε ορθολογική βάση. Και τα δύο μεγάλα κόμματα, μιλούν ήδη για σταδιακή χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων (άρα: και δικαίωμα ψήφου) σε όσους ήρθαν παράνομα στην πατρίδα μας, ακόμη και πολύ πρόσφατα. Η Αριστερά από την πλευρά της, πλήρως απεθνοποιημένη, ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία, αφού όποιος τολμήσει και μιλήσει για λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα, χαρακτηρίζεται προκαταβολικά «φασίστας», «ακραίος» κτλ.
2. Αποτέλεσμα της έλλειψης σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, είναι η Ελλάδα να είναι πρώτη πανευρωπαϊκά σε μετανάστες, παράνομους και νόμιμους (ποσοστό κατά προσέγγιση 20%, ήτοι 2.000.000 περίπου). Η συμμετοχή των αλλοδαπών στη βαριά εγκληματικότητα έχει γίνει αντιληπτή και από τον τελευταίο Ευβοιώτη. Αρκεί μια ανάγνωση των εφημερίδων του νομού μας. Σχεδόν πάντα, πρωταγωνιστές είναι λαθρομετανάστες. Είναι ενδεικτικό δε, πως ενώ αυτοί δεν ξεπερνούν το 20% του πληθυσμού πανελληνίως, στις ελληνικές φυλακές άνω του 50% είναι αλλοδαποί. Αυτό καταδεικνύει πως η συμμετοχή λαθρομεταναστών στη βαριά εγκληματικότητα, είναι αναλογικά πολλαπλάσια αυτής των Ελλήνων.
3. Η ανεξέλεγκτη πλέον εισαγόμενη εγκληματικότητα, η έλλειψη αστυνόμευσης και προστασίας και οι πρώτες αντιδράσεις των ανυπεράσπιστων Ελλήνων πολιτών (Άγιος Παντελεήμονας Αθήνας, Πάτρα, Λάρισα και αλλού) δείχνουν ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε κοινωνικές εντάσεις και βία. Ο λόγος: Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει πλέον άλλους μετανάστες. Κάθε κοινωνία διαθέτει συγκεκριμένες δυνατότητες, όσο και αντοχές. Δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε εδώ όλα τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας του τρίτου κόσμου, απλά για να ικανοποιούν τα πολυπολιτισμικά τους πειράματα οι κύριοι Αλαβάνος, Τσίπρας, Παυλόπουλος.
4. Η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι διάφανη, ξεκάθαρη, ορθολογική και υλοποιήσιμη. Να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος για το θέμα, με συμμετοχή όλων των κρατικών και κοινωνικών εταίρων>: Συναρμόδια υπουργεία, πολιτικά κόμματα, ΓΣΕΕ-ΟΑΕΔ και συνδικάτα, να καταθέσουν τις προτάσεις τους, με άξονα τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
5. Στο διάλογο αυτό, η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι εξαιρετικά σαφής: Εφαρμογή και στην Ελλάδα ποσόστωσης, όπως συμβαίνει ήδη σε πολλές ευρωπαικές χώρες. Να συναποφασίσουμε δηλαδή, ως συντεταγμένο κράτος, πόσους μετανάστες αντέχουν η ελληνική κοινωνία, η ελληνική οικονομία.
6. Όσοι μετανάστες κριθεί μετά από δημόσιο, ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο πως πληρούν τις προυποθέσεις για παραμονή στην Ελλάδα, πρέπει να είναι απολύτως νόμιμοι, ασφαλισμένοι και με τα εργασιακά δικαιώματά τους κατοχυρωμένα, ώστε να χτυπηθεί η μαύρη εργασία και η εκμετάλλευσή τους. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια που εμείς, ως Ελλάδα, θα θέσουμε, να επιστρέψουν στις χώρες τους, με προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και αποδεδειγμένη εγκληματική/παραβατική  δράση. Για αυτούς που συνεχίζουν να εισβάλλουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, η κυβέρνηση να εφαρμόσει επιτέλους το Νόμο που ορίζει ξεκάθαρα πως όποιος εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, απελαύνετε πάραυτα.
Στον ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύουμε πως μια τέτοια, ορθολογική μεταναστευτική πολιτική,
-θα ικανοποιήσει τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας
-θα κατοχυρώσει πλήρως όσους μετανάστες μείνουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα
-θα αποτρέψει κοινωνικές εντάσεις και την αλλοίωση του χαρακτήρα της πατρίδας  μας
-θα μειώσει κατακόρυφα την εισαγόμενη εγκληματικότητα, εμπεδώνοντας το χαμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών".
Δημοφιλή σήμερα

Η Δήμαρχος Ερέτριας και ο Πρόεδρος  ΔΕΥΑΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Η Δήμαρχος Ερέτριας και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας

13/7/2018
Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των έργων του Δήμου Ερέτριας,η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΕ, Γιάννης Λάμ...
Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

16/7/2018
Η θρυλική κωμωδία των Σακελλαρίου και Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, έρχεται στη Χαλκίδα....
Επίσκεψη του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα

Επίσκεψη του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα

14/7/2018
Τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο υποδέχτηκε...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας