Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, με σχετική ανακοίνωση, αναφέρει τα νέα δεδομένα για την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας επίπλων ΝΕΟΣΕΤ με έδρα στο Βασιλικό και με τους πλέον 70 απλήρωτους υπαλλήλους, όταν στο παρελθόν στο εργοστάσιο απασχολούνταν 400 υπάλληλοι.
Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς
Ο πρόεδρος του ΕΚΕ Στέφανος Μπασινάς

Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι Κυβερνώντες και οι λάθος επιχειρηματικές κινήσεις, οδήγησαν άλλη μια επιχείρηση στην εισαγωγή στο πτωχευτικό κώδικα και στο άρθρο 99. Η άλλοτε μεγάλη ΝΕΟΣΕΤ των 400 περίπου εργαζομένων, στο εργοστάσιο Βασιλικού πλέον έχει περίπου 70 απλήρωτους εργαζόμενους και μπαίνει και στο άρθρο 99.
Δυστυχώς επαληθεύτηκε η άποψη του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας εδώ και 4 χρόνια, ότι οι πρακτικές και οι επιχειρηματικές κινήσεις κάποιων διαττόντων αστέρων της ΝΕΟΣΕΤ θα την οδηγήσουν στην καταστροφή.

Σε συνδυασμό με το σταμάτημα της ΣΕΛΜΑΝ και την μονομερή επιβολή μιας εβδομάδας εργασίας το μήνα, σε όσα συμβαίνουν στα Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ με την αίτηση του για την υπαγωγή στο άρθρο 105 και  όλα  αυτά που συμβαίνουν στο Νομό μας αλλά και όλα αυτά τα υφεσιακά μέτρα που ψήφισαν κατ’ εντολή, η αλλαγή πολιτικής είναι επιβεβλημένη.

Αυτό ΜΠΟΡΕΙ να το απαιτήσει ο κυρίαρχος λαός, αρκεί να πιστέψει στην τρομερή δύναμη που διαθέτει και να αφήσει πίσω του τις διαχωριστικές γραμμές που έχουν βάλει αναμεταξύ μας οι εξυπηρετητές του συστήματος.

Tags:
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας