Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η εταιρεία ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ Αγιοστρατίτης-Σεβαστόπουλος, από το 2002 διαθέτει τους ηλεκτρικούς λέβητες κεντρικής θέρμανσης EKCO της Kospel με πολλές χιλιάδες πωλήσεις σε όλη τη χώρα. Οι ηλεκτρικοί λέβητες κεντρικής θέρμανσης EKCO λειτουργούν με όλα τα θερμαντικά σώματα σε μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο καθώς και με ενδοδαπέδιο σύστημα.
Εναλλακτικές μορφές ενέργειας: Ηλεκτρικοί Λέβητες EKCO στην Χαλκίδα
Εναλλακτικές μορφές ενέργειας: Ηλεκτρικοί Λέβητες EKCO στην Χαλκίδα
Εξοικονομήστε εώς 40% κέρδος σε σχέση με το πετρέλαιο. Διατίθενται σε μονοφασικούς 6 ή 8kw και τριφασικούς 12, 15, 18, 24, 30 kw.

Μπορούν επίσης να λειτουργούν ακόμη και συμπληρωματικά με άλλα συστήματα (ενεργειακά τζάκια, αντλίες θερμότητας, εναλλάκτες θερμότητας κλπ.).

Είναι αθόρυβοι και όλες οι λειτουργίες ρυθμίζονται με μικροϋπολογιστή, επιπλέον έχουν βαθμό απόδοσης 99,4% και εντάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α.

Κάθε λέβητας έχει 6 αντιστάσεις οι οποίες ελέγχονται από τον μικροϋπολογιστή και μπαίνουν σε λειτουργία ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού και την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου, συνεπώς επιτυγχάνεται οικονομία λόγω της κλιμακωτής διαβάθμισης της ισχύος. Πχ. Ο λέβητας ισχύος 12kw έχει 6 αντιστάσεις των 2kw έκαστη. Εάν η απαίτηση του χώρου που θερμαίνουμε την συγκεκριμένη ώρα είναι 8kw τότε θα λειτουργήσουν οι 4 αντιστάσεις και όχι οι 6. Δηλαδή 4 Χ 2 = 8kw. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος.

Ο μικροϋπολογιστής εξασφαλίζει την οικονομική και ασφαλή λειτουργία του λέβητα παρέχοντας εκτός από την αυτόματη αυξομείωση της ισχύος του λέβητα και τον έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού της προσαγωγής.

Επίσης έχουμε ενδείξεις της θερμοκρασίας της προσαγωγής και της επιστροφής του νερού, της ταχύτητας της ροής του νερού, καθώς και ένδειξη της στιγμιαίας κατανάλωσης του ρεύματος. Υπάρχει επιπλέον σύστημα προστασίας των αντιστάσεων από πάγωμα, ή έλλειψη νερού στο κύκλωμα, ή κακή κυκλοφορία του νερού.

Κάθε λέβητας συνοδεύεται με μαγνητικό φίλτρο νερού που τον προστατεύει από τυχόν σκουπίδια καθώς και από τα άλατα.

Για να απολαμβάνεται οικογενειακές στιγμές, χωρίς να σας απασχολεί το κόστος της θέρμανσης, οι ηλεκτρικοί λέβητες Ecko, σας δείνουν την λύση. 

 

Κόστος Αγοράς και εγκατάστασης: 1.500 - 2.000€.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ
Υπεύθυνοι κύριοι: Γιώργος Αγιοστρατίτης και Χρήστος Σεβαστόπουλος

Διέυθυνση: Στύρων & Βαρσαμά, Χαλκίδα
Τηλ.:22210 27607, 87003
Fax 22210 87696
Email: [email protected]
site: http://klimatistiki.blogspot.gr
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας