Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των χωριών της Κύμης μιλούν για ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των παρευρισκομένων στο Δημοτικό Συμβούλιο στα Κριεζά.
Κριεζά
Κριεζά

Με έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση σε Blogs όπου δίνει πληροφορίες για το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή στα Κριεζά. Πληροφορίες ψευδείς και ανυπόστατες που μόνο σκοπό έχουν να στηρίξουν τη δημοτική αρχή.
Αναφερόμενοι στον αριθμό των παρευρισκομένων (καμιά τριανταριά κατά τον αναρτήσαντα) οφείλουμε να απαντήσουμε ότι αφενός ήμασταν κατά πολύ περισσότεροι και αφετέρου ότι δεν υπήρξε καμιά ιδιαίτερη κινητοποίηση, γιατί δεν υπήρχε θέμα του συμβουλίου για τα σκουπίδια. Όταν θα υπάρξει ανάγκη τότε θα δείτε τη δύναμη και την παρουσία των κατοίκων των χωριών μας.
Μιλά ο αναρτήσας στο σχετικό κείμενο για σωστή ενημέρωση του κόσμου από το Δήμαρχο για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Αλήθεια παρευρέθη ποτέ σε καμία από αυτές τις «πληρέστατες» ενημερώσεις; ή συνειδητά παραπληροφορεί τους αναγνώστες; Σωστή ενημέρωση είναι η απουσία του Δημάρχου από την προγραμματισμένη του συγκέντρωση στον Αη-Γιάννη; Η ακύρωση της ενημέρωσης στο Τραχήλι; Η παρουσίαση ψεύτικου βίντεο στον Αη – Γιώργη που προκάλεσε τις άγριες αποδοκιμασίες του κόσμου; Ο εκβιασμός των κατοίκων της Παραμερίτας «θέλετε δε θέλετε εδώ θα φέρω τα σκουπίδια»; Η απουσία του στον Άγιο Λουκά; Η φυγή του από το Παρθένι; Ούτε ο θερμότερος υποστηρικτής του Δημάρχου  δε μιλά για πλήρη και σωστή ενημέρωση.
Αντίθετα. Ένας πανικόβλητος δήμαρχος, που με τις πράξεις του και τις συμπεριφορές του, έχει καταφέρει να ενώσει επτά και από σήμερα οκτώ χωριά εναντίον του, προσπαθεί να δείξει ότι έχει τη στήριξη και τη συναίνεση του κόσμου με τέτοια δημοσιεύματα και με δηλώσεις δύο τριών Προέδρων Μονομελών Τοπικών Συμβουλίων που εκφράζουν πλέον μόνο τον εαυτό τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση και θα έπρεπε αν είχαν ευθιξία να είχαν παραιτηθεί. Αν και κάποιοι από αυτούς έχουν υπογράψει μαζί με τους κατοίκους. Γιατί άραγε σήμερα υπογράφουν κείμενα που τους δίνονται και στηρίζουν το Δήμαρχο;
Όσο αφορά το χειροκρότημα του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλού να ψάξετε για υποστηρικτές του. Όχι σε εμάς. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και οι Επιτροπές Αγώνα των χωριών, αντιπροσωπεύουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των χωριών μας και αντιδρούν στις μεθοδευμένες προσπάθειες του Δημάρχου και της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής, να υποβαθμίσει τα χωριά μας. Να καταντήσει τα χωριά μας σκουπιδότοπο της Εύβοιας και όχι μόνο. Είναι μια καθαρή κίνηση που αντιστέκεται για να καλύτερη ποιότητα ζωής και ανάπτυξη χωρίς σκουπίδια. Δεν έχει κανένα πολιτικό χρώμα. Δεν αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Καμιά Δημοτική Παράταξη ή άλλη πολιτική κίνηση. Είναι ο απλός πολίτης που υπερασπίζεται τα δίκαιά του. Δείτε λοιπόν τι έχουμε και ποιους εκπροσωπούμε:
1.Κατάσταση με 220 υπογραφές των κατοίκων Παρθενίου
2.Κατάσταση με 321 υπογραφές των κατοίκων του Τραχηλίου
3.Κατάσταση με 138 υπογραφές των κατοίκων των Παραμεριτών
4.Κατάσταση με 322 υπογραφές των κατοίκων Αγίου Γεωργίου
5.Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμορφωτικού Προοδευτικού Συλλόγου Παραμεριτών
6.Ψήφισμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τραχηλίου
7.Ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης Αγίου Ιωάννη
8.Ψήφισμα του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη
9.Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη
10.Πρακτικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραχηλίου.
11.Ψήφισμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Ιωάννη
12.Απόφαση του Αθλητικού Ομίλου Τραχηλίου
13.Απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων Αγίου Ιωάννη
14.Απόφαση του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τραχηλίου
15.Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου
16.Απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη
17.Έγγραφο του ΥΠΕΧΩΔΕ με το οποίο χαρακτηρίζεται η περιοχή του Αγίου Ιωάννη παραδοσιακός οικισμός
18.Ψήφισμα των Κατοίκων Αγίου Γεωργίου από Λαϊκή Συνέλευση
19.Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγίου Γεωργίου-Τραχηλίου-Παραμεριτών- Αγίου Λουκά, Αγίου Ιωάννη, Παρθενίου και Θαρρουνίων της 12-11-2012
20.Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγίου Γεωργίου-Τραχηλίου-Παραμεριτών- Αγίου Λουκά, Αγίου Ιωάννη, Παρθενίου και Θαρρουνίων της 13-11-201215.
21.Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Λουκά.
22.Ψήφισμα του Συλλόγου Θαρρουνίων

Αυτούς λοιπόν εκπροσωπούμε, σε αυτούς στηριζόμαστε και σ’ αυτούς μόνο δίνουμε λογαριασμό.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ  - ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΑΡΡΟΥΝΙΩΝ
ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Δημοφιλή σήμερα

Εκπαιδευτικές Δράσεις για την Ελληνική μουσική παράδοση στη Χαλκίδα

Εκπαιδευτικές Δράσεις για την Ελληνική μουσική παράδοση στη Χαλκίδα

18/04/2018
Οι εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος πραγματοποιούνται με τη χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια...
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Βατώντα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Βατώντα

21/04/2018
Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Βατώντα...
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Χαλκίδα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Χαλκίδα

22/04/2018
Στη Χαλκίδα αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, ο Υπουργός Εθνικής Πάνος Καμμένος, με αφορμή τον εορτασμό της Σχολής Πεζικού....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας