Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με την σοφή λαϊκή παροιμία, όπως λέει το ΔΣ στης ΕΛΜΕ Ευβοίας, ξεκινά την ανακοίνωσή της δηλώνοντας την συμπαράσταση της στους εργαζόμενους.
ΕΛΜΕ: Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα περίμενε την φωτιά και στο δικό σου
ΕΛΜΕ: Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα περίμενε την φωτιά και στο δικό σου

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εύβοιας  συμπαραστέκεται και υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους Δήμους και τις Περιφέρειες και συμπαρατάσ-σεται με τους ηρωικούς αγώνες που ανοίγονται μπροστά μας, για το Δικαίωμα στην Δουλειά,  για  το Δικαίωμα στην παιδεία και την Υγεία, για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα.

Το νέο Μνημόνιο 3, που θα «σώσει» για άλλη μια φορά την χώρα, περιλαμβάνει μέτρα που οδηγούν στην διάλυση των εργαζομένων και της κοινωνίας ολόκληρης.

Απολύσεις, μισθοί και συντάξεις πείνας, ιδιωτικοποιήσει του Εθνικού Πλούτου, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και των Επιχειρήσεων, διάλυση της Παιδείας με την υποτιθέμενη αξιολόγηση- χειραγώγηση των Εκπαιδευτικών, Διάλυση της Δημόσιας Υγείας και όλων των δομών υποστήριξης των αδύναμων λαϊκών στρωμάτων και των ειδικών κοινωνικών ομάδων.

Αντίθετα σ’ όλα αυτά, πλήρης στήριξη στα λόμπι των Τραπεζιτών, των διαπλεκομένων με την εξουσία τους οικονομικών συμφερόντων, των δανειστών – αφεντικών τους, των κάθε λογής εργοδοτών, σ’ όλα τα παράσιτα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής…

Είναι πόλεμος που επέλεξαν να κάνουν και εξελίσσεται, ενάντια στις δυνάμεις της Εργασίας και στα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες, έναν αιώνα τώρα, με πρόσχημα το δημόσιο χρέος.

Είμαστε οι πολλοί και είναι λίγοι. Να συνειδητοποιήσουμε ότι τα προβλήματα της επιβίωσης πια,  είναι κοινά για όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Να ξεπεράσουμε τις λογικές του κοινωνικού αυτοματισμού, που έντεχνα μας περνούν μέσα από τα  Διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» με τους εντεταλμένους «Δημοσιογράφους» και «αναλυτές», που στρέφουν την μία κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη, για να περάσουν πιο εύκολα αυτή την καταστροφική πολιτική για τον Λαό μας και την Χώρα μας.

Να ξεπεράσουμε την απάθεια, την ιδιώτευση, την απογοήτευση, την μοιρολατρία. Να μετατρέψουμε τον θυμό μας για όλα όσα μας επιβάλλουν σε πολιτική πράξη και δράση, να παλέψουμε ενωτικά, περήφανα και με αξιοπρέπεια. Στο τέλος  η νίκη είναι δική μας.

Ο Λαός μιλά και στους Δρόμους. Στους Δρόμους που χτίζονται οι συνειδήσεις.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εύβοιας»

 
Δημοφιλή σήμερα

Δασική πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Σέτα Ευβοίας

Δασική πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Σέτα Ευβοίας

15/10/2017
Φωτιά στο πανέμορφο ελατοδάσος στην περιοχή της Σέτας βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2017....
Στην τελική ευθεία το Νοσοκομείο Χαλκίδας

Στην τελική ευθεία το Νοσοκομείο Χαλκίδας

16/10/2017
Την ένταξη των συνοδών έργων για την ολοκλήρωση κατασκευής του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφε...
Τίμησαν την Λέλα Καραγιάννη στην Χαλκίδα παρουσία της εγγονής της

Τίμησαν την Λέλα Καραγιάννη στην Χαλκίδα παρουσία της εγγονής της

15/10/2017
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στην Ευβοιώτισα ηρωίδα της Εθνικής Αντίστασης, Λέλα Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκαν το πρωί τη...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας