Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ζούμε σε ένα κράτος που σε ωθεί να γίνεις μηδενιστής σε όλα , να απαξιώσεις τα πάντα, να δει ο καθένας ως κύριο στόχο τα δικά του προβλήματα τα προσωπικά οικονομικά και άλλα.
Μπ.Γκαρούτσος
Μπ.Γκαρούτσος

Οι φορείς όμως που υπάρχουν κράτος-πολιτεία πρέπει να οργανωθούν έτσι ώστε να δώσουν λύσεις, δεν εγκαταλείπω να  χωριά γιατί υπάρχει κρίση και οι δήμοι αδυνατούν,  να ισοσκελιστούν επιτέλους τα ανταποδοτικά τέλη, να νικήσουμε την ανεργία όχι με το να καθαρίζουν τα χόρτα και να βάφουν εργολάβοι με ξένο προσωπικό δεν είναι ρατσιστική άποψη αλλά η ένια της ανταποδοτικότητας, όταν ο άνεργος πληρώνει  η αυτός η οικογένεια του τις υποχρεώσεις στον Δήμο, το κράτος, τότε είναι ανταποδοτικό και όχι ρατσιστικό τα δέκα τα δεκαπέντε μεροκάματα που θα πάρει ένας αλλοδαπός και μάλιστα λαθρομετανάστης να τα πάρει ένας Έλληνας να ξελαφρώσει από τα χαράτσια.

Είναι τρομερό χωριά κοντά στην Κύμη και το Αλιβέρι που η ανεργία είναι στο κόκκινο υπήκοοι του Πακιστάν καθαρίζουν χόρτα βάφουν , γιατί κοστίζουν στους εργολάβους φτηνά .
Με αυτό το σκεφτικό να αλλάξω και εγώ χώρα γιατί εδώ η φορολογία είναι ακριβή …..δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά αξιοκρατίας…

Ασχολούμαστε όλοι  με Τατσόπουλους και άλλους που είναι ντροπή να είναι στην Βουλή , για τα μέτρα τίποτα.
Πολιτική για την επαρχία και τα χωριά της ποτέ ποτέ κανείς , αυτό είναι κύριοι πολιτικός ρατσισμός να θεωρείτε ο άνθρωπος της επαρχίας κατώτερο ον, η η άποψη ότι έχουν κότες αρνιά στην επαρχία δεν έχουν ανάγκη, όλα αυτα για να μεγαλώσουν μήπως φορτίζονται σαν τα κινητά δεν τρώνε τα ζώα για να μεγαλώσουν, οπότε να ο πολιτικοπολιτισμικός ρατσισμός.
Πολλοί φτιάχνουν συλλόγους για να μείνουν οι παραδώσεις και η ιστορία, με αγάπη το κάνουν αλλά από απειρία δημιουργούν γραφειοκρατία στην γραφειοκρατία, ο σύλλογος του Μονοδρίου δημιουργήθηκε για την παράδοση και την δημιουργία, με γνώμονα όμως την προβατική συμπεριφορά Τσοχατζόπουλου, δημιουργώντας ένα καταστατικό  παγκόσμιας πατέντας και φοβερής εφευρετικότητας που θα ονειρευόταν και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ, άκουσον άκουσον ο σύλλογος παρόλο την συνδρομή 5 ευρώ για ανανέωση δεν έχει το δικαίωμα να πληρώσει, για καμιά εκδήλωση πρέπει να βασιλεύει ο εθελοντισμός, λοιπόν φοβήθηκαν για κλέφτη με λάθος τρόπο, με  τρόπο ειλικρινά αστείο.

Ο σύλλογος έπρεπε να δει τις ηλικίες τις ευαίσθητες 5-15 ο σύλλογος δεν μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση και διασκέδαση στις δύσκολες για το χωριό συνθήκες με λίγα ενδιαφέροντα για τα παιδιά.

Το έργο του συλλόγου έχει ταυτιστεί με το έργο του συνδέσμου, πιο το μέχρι τώρα έργο του, ο καθαρισμός εκκλησιών  από χόρτα και βάψιμο με ασβέστη, λοιπόν  ο σύλλογος έχει ονομαστεί από μένα ο "χρόνια πολλά" διότι παραμονή Χριστουγέννων, παραμονή Πάσχα, παραμονή της Παναγίας έχει συγκεντρώσεις τον άλλο χρόνο χάνετε ο σύλλογος, έχει μετατραπεί σε σύλλογο έκφρασης ιδεών και απόψεων με ουσία απλά σαν κέντρο συζήτησης και απόψεων.

Κακά τα ψέματα όσο ο σύλλογος δεν αγγίζει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τις ευαίσθητες ηλικίες, το γιατί δεν μπορεί να πληρώσει δεν μου έχουν λύση την απορία το γιατί  είναι αδίκημα να πληρώνει εκδηλώσεις ένας σύλλογος ακόμα δεν μπορεί το ταπεινό μου μυαλό να το καταλάβει.

Το να παίρνω χρήματα και να μην μπορώ να δώσω είναι πατέντα παγκόσμιας ανακάλυψης των φίλων μου που ίδρυσαν το καταστατικό του συλλόγου.
 
Έργο συλλόγου στα 2 χρόνια λειτουργίας, άπειρες φορές καθαρισμό εκκλησιών τοπικών αγίων και ένας μίνι αγώνας ποδηλάτων γιατί ήθελε τάχα χρόνο να γίνει μεγάλη η διαδρομή και με έπαθλο, πολύ σκοταδιστικές αντιλήψεις που δεν αρμόζουν σε σκέψη νέων 30 χρονών .
Έγιναν οι βασιλιάδες της γραφειοκρατίας,  μιλώντας με παράδειγμα πάντα δεν έκαναν ευέλικτο το καταστατικό ώστε να μπορει να γίνει συνεδρίαση με λιγότερα 3-9 άτομα και για 2 άτομα ακύρωσαν παραμονή Χριστουγέννων την συνεδρίαση για να γίνει όπως προέβλεπε το καταστατικό παραμονή Πρωτοχρονιάς με παρόν το ¼.

Έκοψαν για να μην χάσουν την έδρα στο δημοτικό κτήριο που στεγάζονται σε χώρο που ούτε φωτογραφίες ούτε κάτι που θυμίζει σύλλογο υπάρχει, έκοψαν λοιπόν το δικαίωμα άθλησης από τους νέους της περιοχής, ο Δήμος διαθέτει όργανα γυμναστικής και είχε παρθεί η προφορική συμφωνία μα τον αρμόδιο του Δήμου και δίνοντας ο Ιωάννης Καψούλης πρόεδρος του Μονοδρίου το ελεύθερο να ανοίγει η αίθουσα και να δηλωθούν ποιοι ενδιαφέροντε ώστε να έχουν την ευθύνη αν γίνει κάποια ζημια η έστω να προσέχουν τον χώρο, ο σύλλογος αρνήθηκε 2 παγκόσμια πρωτοτυπία και κίνηση γραφειοκρατίας λένε να έρχεται εθελοντικά χωρίς μισθό γυμναστής γιατί αν  χτυπήσει κανένας θα υπάρχει ευθύνη , είπαν λοιπόν οι νέοι να προτείνουν να δώσουν χαρτιά γιατρού και υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν έχει ευθύνη ο σύλλογος που στεγάζετε στον ίδιο χώρο ευθύνη, ανένδοτος ο σύλλογος δεν δέχτηκε ποτέ να γίνει αυτό γιατ; Δεν είναι μάλλον σωστό; Ισως κάποιο Φ.Ε.Κ βρήκαν;

Να σημειωθεί ότι ο ένας που δέχτηκε να γίνει άθληση στον χώρο απο τον σύλλογο είναι μόνιμος κάτοικος και ξέρει τα προβλήματα του τόπου οι άλλοι μένουν Αθήνα οπότε τι μας νοιάζει για την κατσικά του γείτονα η σωστότερα ας σφάξουμε την κατσίκα του γείτονα.
Αν λοιπόν ο σύλλογος γίνετε γενέτειρα της γραφειοκρατίας , φέρνει πίσω τον τόπο και η άθληση η δωρεάν δεν γίνετε τότε εμπόδιο παρά ανάπτυξη φέραμε στον τόπο αν είναι να έγινε σύλλογος για να έχουμε κομιταντζή ελεγκτή και μέθοδο αύξησης της γραφειοκρατίας τότε ας νικήσει η άθληση και η ανομία ανομία σε σχέση με τις τάχα αρχές του συλλόγου. 

Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι και οι σύλλογοι δημιουργούν εξουσία και οι έχοντες την εξουσίας καρεκλοκενταυρίζουν με ανούσιου και οπισθοδρομικού χαρακτήρα κινήσεις, που δεν δίνουν κύρος στον σύλλογο αλλά τον κάνουν γύφτικό τσαντίρι, η άποψη ειναι λάθος ότι για να υπάρχει κύρος σε κάτι ομαδικό βάζω νόμους πάνω σε νόμους, δεν είναι κόμμα ο σύλλογος δεν μπορώ να καταλάβω η κωλυσιεργία και η οπισθοδρόμηση που οδηγεί.

Πραγματικά αν δεν αλλάξουμε σαν λαός μια ζωή σε ότι καλό γίνετε θα υπάρχει η μητέρα γραφειοκρατία η καχυποψία να είναι έξω από συλλόγους, έξω από ομαδικά πράγματα είναι καρκίνωμα η γραφειοκρατία να κόβει την δράση και μερικά πράγματα πρέπει να γίνονται εθελοντικά αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να προσφέρει σε όλα εθελοντισμό, ο καραγκιοζοπαίχτης ο κλόουν δεν θα έρθουν εθελοντικά για τα όμορφα μάτια του συλλόγου, σώστε τον σύλλογο δώστε αναρχία δράσης και ανάπτυξη μην κολλάτε στην λάσπη της γραφειοκρατίας τους συλλόγους εσείς είστε το οξυγόνο που οι σύλλογοι θα πάρουν τα μέλη τους μην τους βάζετε μόνιμα στον αναπνευστήρα……

Αερααααααααα οχι άλλη γραφειοκρατία  όχι άλλα πρέπει , όχι άλλα γιατί συλλόγους έχετε όχι κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρίες η κόμματα.
Ζήστε την χαρά της ομαδικότητας και προσφοράς μην κάνετε τα λάθη των παλιών κανόνα και δρόμο δράσης διότι ο δρόμος θα βγει σε αδιέξοδο βρείτε εξόδους.
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Exarchis pop up store

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Exarchis pop up store

15/12/2018
Το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Exarchis pop up store, στη Χαλκίδα....
Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

Η Έλενα Βάκα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τον δήμο Χαλκιδέων

13/12/2018
Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην παραλία της Χαλκίδας, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου ...
Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Θρασύτατη ληστεία χρηματαποστολής μπροστά σε κόσμο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

14/12/2018
Άγνωστοι λήστεψαν χρηματαποστολή της Τράπεζας Πειραιώς. Άρπαξαν δύο κασετίνες με χρήματα στο Νοσοκομεί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[9]
ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ (28/11/2012 6:33:09 μμ)
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ 1996 , ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΧΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ 67 ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ.ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ, ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΙΣΩΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.
ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΨΑΧΝΑ 45 ΕΠΙΧ. (1/12/2012 4:44:39 πμ)
ΦΙΛΕ , ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ-ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..
Katerina (4/12/2012 2:59:28 πμ)
Καλησπέρα σας. Τυγχάνει να επισκέπτομαι το εν λόγο χωριό κάθε καλοκαίρι και γνωρίζω από κοντά τις δράσεις του συλλόγου. Ο κος Γκαρούτσος νομίζω ότι υπερβάλλει αφάνταστα χωρίς να ξέρω το γιατί. Ο σύλλογος λειτουργεί πολύ καθαρά. Με τα μάτια μου είδα ανακοινώσεις στα μαγαζιά που ενημερώνουν για τα οικονομικά τον κάθε ένα. Παρά του ότι δεν είμαι μέλος (δεν κατάγομαι από το χωριό) γνωρίζω ότι η ΓΣ λειτουργεί πολύ σωστά. Κύριοι που σχολιάζεται το άρθρο μην πεφτετε στην παγίδα...Ειλικρινά, επειδή λόγω της ηιλικίας μου έχω δει πολλά, πολύ περισσότερο με σταναγνωρούν τα ανεύθυνα σχόλια. Εξάλλου ο κος Γκαρούτσος μπορεί να προσφύγει στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία_ήμουν υπάλληλος στο Ν. θεσσαλονίκης) για την πραγματοποίηση ελέγχου στα οικονομικά. Τέλος είναι πολύ κρίμα να κατηγορείται ο εθελοντισμός στη δύσκολη εποχή που ζούμε.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (4/12/2012 9:32:10 μμ)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΤΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΣΥΛΚΛΟΓΟΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ - ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΤΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΝΕΙΡΟ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΔΩ , ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΕΜΑ ΛΕΩ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ..ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΠΑΓΙΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.ΕΙΔΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-15 , Η ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΟ..ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΣΟΥ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ KAI ΕΜΑΙL [email protected]
ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ (4/12/2012 9:36:01 μμ)
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ , ΑΠΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΩΣ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ EMAIL [email protected] ΟΣΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ...
NIKOS SXHMATARI (4/12/2012 9:39:58 μμ)
TI LEEI H KOPELA, O ALLOS LEEI GIA THETRO KAI EKDHLWSEIS , VRE KATERINA VENIZELIZEIS XWRIS LOGO. FILE GAROUTSO APANTHSE STHN KATERINA, HLIKIES KAI ALLA POU LEEI, TI LEEEI H KATERINA XAXAXAXAX PHGAINE KAI ESY NA DEIS TA OIKONOMIKA XAXAXA EIMAI 40 KAI DEN VLEPW TI TO KAKO LES H KATERINA MHPWS HTAN STHN EPOXH MHTSOTAKH XAXAXA
ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (4/12/2012 10:06:33 μμ)
KYΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΧΙ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΡΟΥΛΑ 44 ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜ. ΧΑΛΚΙΔΑ (7/12/2012 12:33:17 πμ)
αντρας που σε ζηλεύει το έχει γραψει, τοσο όμορφουλικος τοσο γλυκοθλικος τοσο αντρας και με αποψη, μια γυναικα δεν μπορεί να τα δει αρνητικα αυτα. Δεν ξερω το συλλογο αλλα κουκλι μου για να το λες θα εχεις δικιο τι ματια , μακαρι να σε γνωριζα οχι ερωτικα , αλλα και σαν φιλος αξιζει ενας τοσο εξυπνος-ομορφος αντρας.
ΛΕΝΑ ΠΙΕΡΟΥΤΗ 40 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ (8/12/2012 3:44:12 πμ)
φοβερός ερωτικό προφίλ απο φωτογραφια με γνώση , νέος επιστημονας ομορφος με γνωση , μπραβοοοο σου..
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας