Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου καταθέτει ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, για την Εθνική οδό Χαλκίδας Αιδηψού που παρέμεινε εκτός κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου
 «Από το βράδυ της Παρασκευής 16/11/2012 έως και τη Δευτέρα 19/11/2012, η Εθνική Οδός Χαλκίδας Αιδηψού στη θέση Δερβένι παρέμεινε εκτός κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων από την υπερκείμενη πλαγιά, τεράστιων όγκων, βράχων και χώματος.

Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει γεγονός τέτοιου είδους στη συγκεκριμένη περιοχή που εκτός των δυσκολιών στην ανεμπόδιστη συγκοινωνία μεταξύ Χαλκίδας και Β. Ευβοίας μπορεί να επιφέρει και σοβαρούς τραυματισμούς στα διερχόμενα οχήματα.

Η Εύβοια μέχρι σήμερα πληρώνει βαρύ φόρο αίματος λόγω του ανεπαρκούς και επικίνδυνου οδικού δικτύου. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε άλλη περιοχή του Νομού ( Ε.Ο. Χαλκίδας- Κύμης, θέση Πλατάνα) σημειώθηκε θάνατος λόγω κατολισθήσεων βράχων διερχόμενης οδηγού.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος κ.Υπουργός:

Τι μέτρα σκοπεύει να πάρει έτσι ώστε να διασφαλιστεί τόσο η ασφαλής διέλευση των οχημάτων όσο και η απρόσκοπτη επικοινωνία της Χαλκίδας με τη Β.Εύβοια στη θέση Δερβένι.»Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας