Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Ευβοίας κος Γιάννης Μαραγκός απέστειλε επιστολή αναφερόμενος στα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα ο εμπορικός και βιομηχανικός σύλλογος Χαλκίδος για την κατάσταση των καταστημάτων που έκλεισαν στην Χαλκίδα το τελευταίο διάστημα.
Στην Μπαλαλαίων και στην Βύρωνος τα περισσότερα κλειστά καταστήματα
Στην Μπαλαλαίων και στην Βύρωνος τα περισσότερα κλειστά καταστήματα

Ο δρόμος ο οποίος έχει το δεύτερο μικρότερο ποσοστό κλειστών καταστημάτων είναι αυτός της Αβάντων με 14,29%.
Εάν όμως στην Αβάντων δούμε χωριστά το νότιο τμήμα, έχουν  κλείσει μόνο 6 καταστήματα ενώ στο βόρειο τμήμα έχουν κλείσει 21 καταστήματα.

Μαζί με το βόρειο τμήμα της Αβάντων, άλλοι δύο δρόμοι με τα περισσότερα κλειστά καταστήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Σ.Χ. είναι η Μπαλαλαίων με ποσοστό 52,17% και η Βύρωνος με ποσοστό 73,33%.

Είναι οι δύο εμπορικοί δρόμοι όπου είχε προεξοφληθεί από το καλοκαίρι ότι θα επιβαρυνθούν όλη τη κίνηση των οχημάτων της Αβάντων όταν αυτή πεζοδρομηθεί.

Κατόπιν τούτου ερωτώ το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας τι προτίθεται να πράξει άμεσα σε συνεργασία με τον δήμο Χαλκίδος για το βόρειο τμήμα της Αβάντων την Μπαλαλαίων και τη Βύρωνος ώστε να περιοριστούν τα λουκέτα των καταστημάτων και εν γένει η απαξίωση των εν λόγω εμπορικών δρόμων.

Γιατί καλό είναι να προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε κάποιους εμπορικούς δρόμους της πόλης αλλά βασική προϋπόθεση είναι να μην υποβαθμίζονται – και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό - κάποιοι άλλοι δρόμοι όπου δραστηριοποιούνται συμπολίτες μας επαγγελματίες.

ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ Η ΔΡΑΣΗ

Γιάννης Μαραγκός
Μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης
Δ.Σ. Επιμελητηρίου Εύβοιας
Εμπορικό Τμήμα
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας