Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ και η Βίκυ Στεφανή, σας προτείνουν για αυτή την εβδομάδα, το νέο βιβλίο της Καταρίνα Χάγκενα -Γεύση από κουκούτσι μήλου.
Πρόταση βιβλίου - Γεύση από κουκούτσι μήλου της Καταρίνα Χάγκενα
Πρόταση βιβλίου - Γεύση από κουκούτσι μήλου της Καταρίνα Χάγκενα

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
 
Το μεγάλο ευρωπαϊκό μπεστ σέλερ, από την πρωτο-εμφανιζόμενη Γερμανίδα συγγραφέα, δικαίως, πιστεύουμε, θα αγαπηθεί και στη χώρα μας. Ένα τρυφερό βιβλίο που μέσα από τη ζωή μιας γιαγιάς, τριών θυγατέρων και μιας εγγονής μας μιλάει για τη μνήμη και την απώλειά της αλλά και για τη μνήμη που η λήθη εμποδίζει να παραμείνει ζωντανή.

Όταν η γιαγιά Μπέρτα πεθαίνει, αφού έχει περάσει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια χωρίς να αναγνωρίζει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό, η Ίρις κληρονομεί το σπίτι των παιδικών καλοκαιριών και περνάει, μόνη της, μια ολόκληρη εβδομάδα προσπαθώντας να αποφασίσει αν θα το κρατήσει ή όχι.

Στο διάστημα αυτό, κουβαλώντας τα δικά της προσωπικά αδιέξοδα, θα ανατρέξει στη ζωή των γυναικών της οικογένειάς της, θα προβληματιστεί για το πεπρωμένο τριών διαφορετικών γενεών και θα πάρει τις αποφάσεις της αφήνοντας τα χρώματα και τις γεύσεις του σπιτιού να πλουτίσουν τη ζωή της.

"Γεύση από κουκούτσι μήλου"
εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
€ 15,98

Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796
Email: [email protected]
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας