Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην Εύβοια, που κλήθηκε να αποφασίσει για τη χωροθέτηση ενός σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Με 16 ψήφους υπέρ και 12 κατά, προκρίθηκε η χωροθέτηση του Σταθμού στην περιοχή Παραμερίτες.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, κάτοικοι από διάφορες περιοχές σήκωσαν μαύρες σημαίες και πανό μέσα στην αίθουσα, ενώ φώναζαν συνθήματα, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Έξω από την αίθουσα υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που στο τέλος της συνεδρίασης δημιούργησαν ασπίδα προστασίας για να αποχωρήσει ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, ενώ την ίδια στιγμή οι αγανακτισμένοι κάτοικοι πετούσαν αντικείμενα, αποδοκιμάζοντας την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου για τις επιλογές της.

Το θέμα των απορριμμάτων στην περιοχή αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους κατοίκους, οι δε αντιδράσεις είναι μόνιμο φαινόμενο, κάθε φορά που τίθεται στο τραπέζι το όνομα μιας πιθανής περιοχής που θα μπορούσε να φιλοξενήσει σταθμό μεταφόρτωσης.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας